Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Ja ogolnie bardzo rzadko mam klopoty z zoladkiem. Ja z tych co ogorki woda ze studni u babci popijaja i nawet na sranie nie moga liczyc
a wczoraj po obiedzie to zjadlam z 10 suszonych sliwek (na zaparcia nie z milosci) a po jakiejs godzinie wypilam moj ukochany kefir. Blad byl taki ze nie poszlam spac do 21 jak zawsze i przed 22 mialam jazde. Wytrzymam!
Masakra...dieta cud..mozna by. Powiedziec hahahaha -
A wiesz ze ja sie dalej nie czuje mamusia! Ja dalej w to nie wierze!amelia04072006 wrote:Hej mamusiu
we wtorek zrobie testa 
Ani jedno ani drugie fajne nie jest, ale takie uroki ciazy
Ja mialam schize ze wczesnie przejde menopauze bo moja ciocia ja miala jak skonczyla 38 lat a ja miesiaczkuje od 3 klasy podstawowki to sie ma 10 lat. -
shimmer_lip wrote:A wiesz ze ja sie dalej nie czuje mamusia! Ja dalej w to nie wierze!
Ja mialam schize ze wczesnie przejde menopauze bo moja ciocia ja miala jak skonczyla 38 lat a ja miesiaczkuje od 3 klasy podstawowki to sie ma 10 lat.
Juz niedlugo uwierzysz
-
Moje dziecko ma 8 lat i jak nie raz powie mamo to sie zastanawiam jak mi sie to udalo dokonac.shimmer_lip wrote:A wiesz ze ja sie dalej nie czuje mamusia! Ja dalej w to nie wierze!
Ja mialam schize ze wczesnie przejde menopauze bo moja ciocia ja miala jak skonczyla 38 lat a ja miesiaczkuje od 3 klasy podstawowki to sie ma 10 lat.
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Moje dziecko ma 8 lat i jak nie raz powie mamo to sie zastanawiam jak mi sie to udalo dokonac.
Nooo.moj syn 14 lat skonczy i juz jest prawie wyzszy ode mnie a ja mam 176 wzrostu...zalamka i jak patrze na niego to sie zastanawiam jak to minelo i kiedy i jak on mogl tak urosnac -
No ja juz sobie to roznie tlumacze ale skrzydel mi to nie dodaloshimmer_lip wrote:Chcialam Ci powiedziec ze mi tez dwa razy temp spadla. Jakos tak jak Tobie w 6 dpo i potem tez dlatego ze spac nie moglam

. wejdz no na moj wykres i chuchnij pozednie bo zbieram wirusy
Asha lubi tę wiadomość
-
Ten zachwyt chyba przez cale zycie bedzieAsha wrote:Nooo.moj syn 14 lat skonczy i juz jest prawie wyzszy ode mnie a ja mam 176 wzrostu...zalamka i jak patrze na niego to sie zastanawiam jak to minelo i kiedy i jak on mogl tak urosnac
Asha lubi tę wiadomość
-
Mysle ze tak. Moje dziecko moze wazyc kolo 5 gramowAsha wrote:To przez zaparcia ..myslisz?
no powiedzmy ze z macica 10
a ja wczesniej nie mialam zadnych klopotow w kupnym departamencie no a teraz dramat i lezy i wazy swoje to jedzenie
od jutra na sniadanie owsianka z otrebami
i zobaczymy czy cos sie zmieni
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH