Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego temperatura nie jest dla mnie wiarygodnym objawem a czlowiek sie denerwujeAsha wrote:No wlasnie...bo jak sie budze w nocy i nie wiem ktora godzina jest a wiem ze juz troche przespalam to poprostu mierze i znowu spac ide...ale zdarza sie ze juz zasnac nie moge i sie kurwa okazuje ze pieprzona 4 rano

-
Hej kobietki

Piekne owu macie a Amelia kiedy testa robisz?
Ja wczoraj wieczorem tak rzygalam ze dzis mnie gardlo boli
i juz sama nie wiem co lepsze mulenie przez caly dzien czy wymioty
bo wcale mi sie po lepiej nie zrobilo.
I przepraszam Cie Pompon bo wychodzi na to ze Cie oszukalam ze potem jest lepiej
pompon lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej kobietki

I przepraszam Cie Pompon bo wychodzi na to ze Cie oszukalam ze potem jest lepiej
Czesc Shimmer...wlasnie mialam mowic ze chyba lepiej nie jest...moze ci cos zaszkodzilo
-
Hej mamusiushimmer_lip wrote:Hej kobietki

we wtorek zrobie testa 
Ani jedno ani drugie fajne nie jest, ale takie uroki ciazy
Asha, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Ja ogolnie bardzo rzadko mam klopoty z zoladkiem. Ja z tych co ogorki woda ze studni u babci popijaja i nawet na sranie nie moga liczycAsha wrote:Czesc Shimmer...wlasnie mialam mowic ze chyba lepiej nie jest...moze ci cos zaszkodzilo

a wczoraj po obiedzie to zjadlam z 10 suszonych sliwek (na zaparcia nie z milosci) a po jakiejs godzinie wypilam moj ukochany kefir. Blad byl taki ze nie poszlam spac do 21 jak zawsze i przed 22 mialam jazde. Wytrzymam!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH