Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Kombinuj cos kobieto..napewno jest jakies wyjscie z tej koszmarnej sytuacji

Sytuacja fakt - koszmarna
Mi znowu z telefonu ciężko jest wejść na forum. Wykres normalnie widzę, ale nie mogę kliknąć forum, ale znalazłam wyjście
Raz mi się jakoś udało, a teraz wchodzę z historii
Oby przypadkiem mi się nie usunęła, bo znowu będę w czarnej d... 
A Rudzia podejrzewam poszła na ten zabieg co go miała mieć.. Tak mi się wydaje.. -
Sylwia87 wrote:Sytuacja fakt - koszmarna
Mi znowu z telefonu ciężko jest wejść na forum. Wykres normalnie widzę, ale nie mogę kliknąć forum, ale znalazłam wyjście
Raz mi się jakoś udało, a teraz wchodzę z historii
Oby przypadkiem mi się nie usunęła, bo znowu będę w czarnej d... 
A Rudzia podejrzewam poszła na ten zabieg co go miała mieć.. Tak mi się wydaje..
No ale mowila ze sie zmniejszyl ten guzek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie martwcie sie! Nie chodzk o dzidzie tylko o torbiel.. w nocy bardzo bolalo wiec postanowilam nie czekac dluzej.. zaczelo nawet szczypac. Teraz czekam na lekarza.. jestem juz po rozmowie z pielegniarka..
Sylwia87, gigsa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dziewczyny nie martwcie sie! Nie chodzk o dzidzie tylko o torbiel.. w nocy bardzo bolalo wiec postanowilam nie czekac dluzej.. zaczelo nawet szczypac. Teraz czekam na lekarza.. jestem juz po rozmowie z pielegniarka..
No to dobrze, że nie chodzi o dzidzie
Oj podniosłaś ciśnienie
Ale za spokojnie nie może być, bo zanudzimy się tu
-
Rudzia wrote:Dziewczyny nie martwcie sie! Nie chodzk o dzidzie tylko o torbiel.. w nocy bardzo bolalo wiec postanowilam nie czekac dluzej.. zaczelo nawet szczypac. Teraz czekam na lekarza.. jestem juz po rozmowie z pielegniarka..
To przynajmniej tyle
-
dotik wrote:Dziewczęta moje! odebrałam wyniki badań. 3dc
estradiol: 42,42 pg/ml
FSH: 6,73 U/l
LH: 9,49 U/l
lh:fsh 1,41
czy będą z tego dzieci?
bo ja zielona jestem 
Wartość FSH poniżej 3 mIU/ml sygnalizuje niewydolność przysadki.
Wartość FSH 9-12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową.
Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna.
W przypadku prawidłowego cyklu stosunek LH:FSH jest bliski 1, w niewydolności przysadki ulega zmniejszeniu poniżej 0,6, a w zespole policystycznych jajników (PCOS) wzrasta powyżej 1,5.
estradiol tez zajebist nie jest
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH