Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:moja poprzednia ginka, zlecala badania, nie informowala kiedy trzeba je zrobic. kiedy ja przychodzilam z wynikami to ani ja ani ona nie wiedzialysmy w jakim dc byly robione, wiec wyniki byly gites. dlatego to wazne aby lekarz wiedzial co zleca i jak je odczytac
To ze wazne to ja wiem...ale tu zleca ogolny...to jak on biedny ma wszystko wiedziec, ha??? -
tak zrob, dla swietego spokoju. albo i dobrego endo i dobrego gina ale zeby tez ewentualnie umieli wspolpracowac. ja wiem ze dostalabym clo na stymulacje ale podobno to samo tylko nie chemiczny- jest dong i mniej skutkow ubocznych typu torbiele itddotik wrote:Amelia
no to szukam gina endo... -
amelia04072006 wrote:ogolnemu sie nie dziwie, on musi liznac kazdego tematu. ale zeby gin nie znal sie na hormonach albo cyklu? chore
Tu nie ma gina...tylko w szpitalu...a zanim do gina cie wysla to badania ci zlecaja ....a badania zleca ogolny...no jaak mam tlumaczyc
-
amelia04072006 wrote:tak zrob, dla swietego spokoju. albo i dobrego endo i dobrego gina ale zeby tez ewentualnie umieli wspolpracowac. ja wiem ze dostalabym clo na stymulacje ale podobno to samo tylko nie chemiczny- jest dong i mniej skutkow ubocznych typu torbiele itd
dobra znalazłam jakiegoś 2w1... zobaczymy, pewnie zbankrutuje ale trudno.
mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ja po 21 cyklach juz nie liczę wydanej na to kasy:-( Mam nadzieję, że Ty nie bedziesz tyle czekaćdotik wrote:dobra znalazłam jakiegoś 2w1... zobaczymy, pewnie zbankrutuje ale trudno.
-
ja mam 29 lat to już nie żartymik82 wrote:Bo Ty Katjaa i gigsa jeszcze młode jesteście to dla Was kosmos:-) My już stare baby to tylko w wynikach badań siedzimy:-)
-
Dzis strasznie słabo się czuję, głowa boli, flak totalny. Chyba ciśnienie za niskie. Nawet kawa nie pomaga:( A jeszcze nocka w pracy mnie czeka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana ja się z Tobą z chęcią zamienię... Ja biorę twoje dolegliwości a Ty moje...gigsa wrote:Dzis strasznie słabo się czuję, głowa boli, flak totalny. Chyba ciśnienie za niskie. Nawet kawa nie pomaga:( A jeszcze nocka w pracy mnie czeka

gigsa lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH