Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
polowa sukcesu to dobry lekarz a ty katastrofy w wynikach nie masz, wiec bedzie dobrzedotik wrote:oczywiście
ogólnie dobre, podobno zna się na pcos i ogólnie problemach z zajściem w ciążę, więc jestem dobrej myśli
a co będzie to będzie...
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:polowa sukcesu to dobry lekarz a ty katastrofy w wynikach nie masz, wiec bedzie dobrze
Ja bym nawet powiedziala, ze wiekszosc sukcesu to lekarz bo nawet jak wyniki sa do dupy to lekarz je pomoze poprawic o ile bedzie umial je odczytac poprawnie
-
ale organizm moze nie chciec wspolpracowac a wtedy lipa. dotik ma wyniki ok, wiec tylko odpowiednie badania i bedzie wiadomo co i jakAsha wrote:Ja bym nawet powiedziala, ze wiekszosc sukcesu to lekarz bo nawet jak wyniki sa do dupy to lekarz je pomoze poprawic o ile bedzie umial je odczytac poprawnie

-
przede wszystkim nie musialabys sama szukac diagnozy tylko zrobilby to lekarz. a musisz odwalac wszystko za niego. moze i wyspy sa bogatym krajem ale jakim kosztem? zacofanie okrutneAsha wrote:Wystarczy zebym miala normalnego lekarza i bym byla w innej sytuacji...przynajmniej bym wiedziala ze jest chujowo rok temu a nie teraz
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH