Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:dzisiaj zaczelam bo mala znow miala przejscia w szkole, ale o tym zaburzeniu co mysle nikt u nas nie slyszal chociaz w pl jest to juz dobrze znane. przecieram szlaki, uwielbiam to

Napisz mi na priv jak chcesz...cala cytuacje to moze cos pomoge
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
wlasnie o to chodzi ze ja z nia baardzo duzo rozmawiam ale ona nie rozymie tego co sie do niej mowi, tak jakby sie wylanczala na czas kiedy sie do niej mowi. nie przyjmuje do siebie zadnego polecenia, czy to w szkole czy w domu. nie rozumie tego czego sie ucza w szkoleAsha wrote:Aa no to dobrze....zozmawiaj z nia duzo...od niej samej mozesz dowiedziec sie najwiecej
-
amelia04072006 wrote:wlasnie o to chodzi ze ja z nia baardzo duzo rozmawiam ale ona nie rozymie tego co sie do niej mowi, tak jakby sie wylanczala na czas kiedy sie do niej mowi. nie przyjmuje do siebie zadnego polecenia, czy to w szkole czy w domu. nie rozumie tego czego sie ucza w szkole
Acha....to mi juz cos mowi...ale tutaj nie bede pisac o tym na priva ci napisze....opisz mi jedna z sytuacji...a ja ci napisze co mysle ok? -
jasneAsha wrote:Acha....to mi juz cos mowi...ale tutaj nie bede pisac o tym na priva ci napisze....opisz mi jedna z sytuacji...a ja ci napisze co mysle ok?
zbieram wszystko, kazda informacje, znow walcze sama a ja to matka wariatka przewrazliwiona na punkcie dziecka. cale zycie o cos walcze
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH