Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:jasne
zbieram wszystko, kazda informacje, znow walcze sama a ja to matka wariatka przewrazliwiona na punkcie dziecka. cale zycie o cos walcze
Jezeli to jest to o czym mysle to wierz mi...kazda matka tak walczy bo to ciezko o diagnoze niestety ale mus to zrobic...bedzie dobrze -
jak jest glosno to sie nic nie dzieje. jak krzykne to zalezy od sytuacji, normalnie mnie zlewa ale w czasie nauki czy odrabiania lekcji, widac ze sie spina stara sie ale nie potrafi. kiedy krzyknelam to jej stanely lzy w oczach i meczyla sie zeby cos zrobic a nie mogla. mam takiego kurwa kaca moralnego ze nie daje dzisiaj radyAsha wrote:Powiedz mi tylko...jak ona sie zachowuje jak na nia krzyczysz albo jak jest glosno
-
amelia04072006 wrote:jak jest glosno to sie nic nie dzieje. jak krzykne to zalezy od sytuacji, normalnie mnie zlewa ale w czasie nauki czy odrabiania lekcji, widac ze sie spina stara sie ale nie potrafi. kiedy krzyknelam to jej stanely lzy w oczach i meczyla sie zeby cos zrobic a nie mogla. mam takiego kurwa kaca moralnego ze nie daje dzisiaj rady
Ok...napisz mi potem...a ja ci pomoge jak moge....diagnoza pomoze ci zrozumiec jak ja wychowywac i to dlaczego ona sie zachowuje i reaguje w dany sposob....bedzie dobrze -
dzisiaj zadzwonilam do poradni psychologiczno pedagogicznej. oni po badaniu dziecka wydawaja opinie do szkoly jak postepowac z dzieckiem jak pomagac, decyduja o przebiegu zajec itd. kiedy powiedzialam co podejrzewam to ona nie wiedziala co mowie, poszlam do pedagoga w szkole mowie to samo -ona mi na to ze nie slyszala o tym. jak oni to maja zrozumiec?Asha wrote:Zrozumieja
-
amelia04072006 wrote:dzisiaj zadzwonilam do poradni psychologiczno pedagogicznej. oni po badaniu dziecka wydawaja opinie do szkoly jak postepowac z dzieckiem jak pomagac, decyduja o przebiegu zajec itd. kiedy powiedzialam co podejrzewam to ona nie wiedziala co mowie, poszlam do pedagoga w szkole mowie to samo -ona mi na to ze nie slyszala o tym. jak oni to maja zrozumiec?
Napisz mi na priva co podejrzewasz ....bo to co ja mysle to w pl wiedza o tym i nie bedzie problemu z e zdiagnozowaniem tyle ze to czas zabiera -
Hej kochane my troche dzis poszalelismy .. non stop w rozjazdach

ale sporo zalatwilismy
po pierwsze wiemy gdzie spr ten patent
i w nastepnym tyg sie za to zabeiramy 
po drugie bylismy w WKU zapytac sie jak maz ma zmienic kat w wosjku..bo zmienil sie stan jego zdrowia.. gdyby nie to ze ma karte mobilizacyjna to by ich nie obchodzilo ale ma ..wiec w piatek jedziemy na komimsje lekarska z wszytskimi badaniami .. do Łodzi bo w Kielcach nie ma
mam nadzieje ze m anuluja ta karte mobilizacyjna i zmienia kat ;/ zeby go mi nie ciagali na cwiczenia w trakcie kuracji ;/
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane my troche dzis poszalelismy .. non stop w rozjazdach

ale sporo zalatwilismy
po pierwsze wiemy gdzie spr ten patent
i w nastepnym tyg sie za to zabeiramy 
po drugie bylismy w WKU zapytac sie jak maz ma zmienic kat w wosjku..bo zmienil sie stan jego zdrowia.. gdyby nie to ze ma karte mobilizacyjna to by ich nie obchodzilo ale ma ..wiec w piatek jedziemy na komimsje lekarska z wszytskimi badaniami .. do Łodzi bo w Kielcach nie ma
mam nadzieje ze m anuluja ta karte mobilizacyjna i zmienia kat ;/ zeby go mi nie ciagali na cwiczenia w trakcie kuracji ;/
A co moga go do woja sciagnac???
A przez te wyniki go nie wezme? Nic nie czaje
Ania_84 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

35odc.