Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
na bank moj maz ma za malo testosteronu- ma wszystkie objawyAnia_84 wrote:jesli nie bedzie miec ciaglosci leczenia i kuracji testpsteronem to niestety testosteron spadnie..
w momencie kiedy spad ponizej normy norma to 280 mial teraz 174
byl oslabiony, co rusz spal.. nic mu sie nie chcialo.. ogolne oslabienie. narzekal ze go przytyka w sercu ..
i faktycznie lekarz powiedzial nam ze obnizenie test u mezczyzny powoduje łamliwosc kosci, zabudrzenia serca, ogolnie oslabenie organizmu,otylosc depresje itp itd .. )
teraz jak bierze test i blokery zenskich estrogenow .. widac po nim po tyg poprawe.. sam mowi ze ma wiecej sily, nie tyje w oczach, ani razu od tygodnia nie widzialam zeby przysypial po obiadku czy nawet po pracy
-
Ja to sie z moim nie patyczkowalam napisalam mu co ma zrobic i powieddzialam mnie to nie interesuje jak ale masz te badania zrobic jelsi chcesz byc ojcem koniec kropka

wszytsko porobil wlacznie z uSG jader badaniem prostaty iitp itd
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja to sie z moim nie patyczkowalam napisalam mu co ma zrobic i powieddzialam mnie to nie interesuje jak ale masz te badania zrobic jelsi chcesz byc ojcem koniec kropka

No! Z dziecmi tak sie rozmawia
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
medal za odwage mu sie nalezyAnia_84 wrote:Ja to sie z moim nie patyczkowalam napisalam mu co ma zrobic i powieddzialam mnie to nie interesuje jak ale masz te badania zrobic jelsi chcesz byc ojcem koniec kropka

Ania_84 lubi tę wiadomość
-
choc nie powiem na kazde badania prosil zebym poszla z nim

a ja z checia szlam bo wiecej sie dopyalam lekarzy ..
pozatym moj ma mega ulotna pamie i nawet nie pamieta co do niego ktos mowil na poczatku wizyty
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH