Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:choc nie powiem na kazde badania prosil zebym poszla z nim

a ja z checia szlam bo wiecej sie dopyalam lekarzy ..
pozatym moj ma mega ulotna pamie i nawet nie pamieta co do niego ktos mowil na poczatku wizyty 
Dlatego ja swojego biore bo ja nie pamietam hahaha -
masakra moj to jest agent poszedl na rozmowe .. pytam sie go no i jak co powiedzieli .. a ten co nawet sie nei dowiedzial jaka pensja jak cos

teraz jak byl w WKU to mowie boniuuu on poolwe rzeczy sie nie wypyta .powtarzalam mu kilkanascie razy o co ma sie zapytac
wychodzi a ten mowi wiesz co mam napisac jakies podanie.. ale nie wiem ona cos do mnei gadala poczatku nie pamietam ale mnie j wiecej chodzi o to ze mam napisac podanie
stwoerdzil ze jak ja z nim nie wchodze gdzies to musi sobei chyba nagrywac rozmowy zeby wiedzial co bylo mowione ;P
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:masakra moj to jest agent poszedl na rozmowe .. pytam sie go no i jak co powiedzieli .. a ten co nawet sie nei dowiedzial jaka pensja jak cos

teraz jak byl w WKU to mowie boniuuu on poolwe rzeczy sie nie wypyta .powtarzalam mu kilkanascie razy o co ma sie zapytac
wychodzi a ten mowi wiesz co mam napisac jakies podanie.. ale nie wiem ona cos do mnei gadala poczatku nie pamietam ale mnie j wiecej chodzi o to ze mam napisac podanie
stwoerdzil ze jak ja z nim nie wchodze gdzies to musi sobei chyba nagrywac rozmowy zeby wiedzial co bylo mowione ;P
Nooo..moj stary tez to ma hahahahaha -
moj ma to samo.Ania_84 wrote:masakra moj to jest agent poszedl na rozmowe .. pytam sie go no i jak co powiedzieli .. a ten co nawet sie nei dowiedzial jaka pensja jak cos

a mialam go za pustaka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH