Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie ok... cycki już tak nie bolą tylko swedza... ból miesiaczkowy męczył mnie w nocy i nadal czasem pobolewa... A ty jak? Widzę też masz 5dpo...Sylwia87 wrote:No mam nadzieje
Oszczędność praktycznie żadna, ale już czekam na te wydatki 
A jak u Ciebie sytuacja?
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:U mnie ok... cycki już tak nie bolą tylko swedza... ból miesiaczkowy męczył mnie w nocy i nadal czasem pobolewa... A ty jak? Widzę też masz 5dpo...
No niby tak. Sutki mam takie bolące i ból w podbrzuszu.. Objawy typowo po owulacyjne.. Jak z Twoim, odzywał się? -
nick nieaktualny
-
Ja po zmierzeniu tempki dziś złapałam doła. Szyja wysoko, mega otwarta i miękka, śluz się ciągnie, ale co z tego jak z mężem do końca tygodnia się mijamy
-
gigsa wrote:Ja po zmierzeniu tempki dziś złapałam doła. Szyja wysoko, mega otwarta i miękka, śluz się ciągnie, ale co z tego jak z mężem do końca tygodnia się mijamy

a szybki numerek w aptecznym magazynie?
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Odpada. On wraca, daje mi kluczyki do auta i ja wychodzę. Jeśli dziś szybko przyjedzie to mamy 10 minut, to nawet wtedy nie poleżę, bo wszystko wypłyniedotik wrote:a szybki numerek w aptecznym magazynie?

-
gigsa wrote:Odpada. On wraca, daje mi kluczyki do auta i ja wychodzę. Jeśli dziś szybko przyjedzie to mamy 10 minut, to nawet wtedy nie poleżę, bo wszystko wypłynie

ale zdobywcy dopłyną do celu!
mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]