Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    asia ja w irlmdii jestem robilusmy w prywatny. szpuralu malo szczegolowe za 45e

To byc moze jest najbardziej istotna wiadomosc od tygodnia...dzieki...juz dzwonilam...czekamy na tel, bo gosciu nie jest pewien :-)

dotik lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    No niby tak. Sutki mam takie bolące i ból w podbrzuszu.. Objawy typowo po owulacyjne.. Jak z Twoim, odzywał się?
    A czy mój się odezwał hmmm wysłał mi buziaka tyle....

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To byc moze jest najbardziej istotna wiadomosc od tygodnia...dzieki...juz dzwonilam...czekamy na tel, bo gosciu nie jest pewien :-)

No i chujnia...nie robia :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    A czy mój się odezwał hmmm wysłał mi buziaka tyle....

No chociaż tyle.. A Ty jak się na to zapatrujesz?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No i chujnia...nie robia :-(

Nie lubię tego :(

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Nie lubię tego :(

Juz mam dosyc :-( wale glowa o mur i tyle :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 12:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Juz mam dosyc :-( wale glowa o mur i tyle :-(

To jest chyba najgorszy kraj jaki widziałam pod względem opieki medycznej... :/ Polska może i jest 100 lat za murzynami pod względem postępu w medycynie, ale podejście do leczenia niepłodności mają prekursorskie.. lekarze [nie wszyscy] starają się pomóc parze, która chce mieć dziecko a ma problem... Jest tyle leków i suplementów, zabiegów i sposobów, które pomagają, a konowały z Anglii mają to gdzieś, bo chyba wychodzą z założenia, że jak ktoś nie może to trudno, to jest jego problem i dzieci mieć nie będzie no chyba, że zdarzy się cud... Ja nie rozumiem i nie zrozumiem takiego podejścia. Albo to podejście do ciąży do 12tc.. Nie rozumiem.. To jest dziecko! Nie ważne czy ma 5 tygodni czy 12.. To jest życie! Tam bije serduszko malutkie!

Asia Wam chyba pozostaje tylko przyjeżdżać do Polski i leczyć Twojego... Innego wyjścia z sytuacji nie widzę... Tyle lat się staracie, że nie warto odpuszczać... Jeżeli jest jakieś światełko w tunelu to trzeba walczyć! Wierzę, że zostaniecie rodzicami.. A jestem święcie przekonana, że będziecie świetnymi rodzicami... I życzę Wam jak najlepiej.. I przepraszam, ale więcej chyba nie wypowiem się w sprawie konowałów angielskich... Nerwy mnie ponoszą...

Przepraszam jeżeli poczujesz się urażona którymkolwiek zdaniem czy słowem z mojej wypowiedzi, było to niezamierzone...

Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz za co przepraszac...to banda skurwieli, nie doukow, naciagaczy, wogole nie powinni byc lekarzami bo w dupie maja ludzkie zycie...tyle tylko dodam po tych latach bycia tutaj...oni tylko paracetamol znaja i na wszystko przepisuja...szkoda slow :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nie masz za co przepraszac...to banda skurwieli, nie doukow, naciagaczy, wogole nie powinni byc lekarzami bo w dupie maja ludzkie zycie...tyle tylko dodam po tych latach bycia tutaj...oni tylko paracetamol znaja i na wszystko przepisuja...szkoda slow :-(

Nic tylko spieprzać stamtąd... :/ Albo aptekę sobie z PL ściągnąć i samemu się leczyć... Niby śmieszne, ale prawdziwe... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 12:57

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Nic tylko spieprzać stamtąd... :/ Albo aptekę sobie z PL ściągnąć i samemu się leczyć... Niby śmieszne, ale prawdziwe... :/

Juz apteke zaczelam sciagac :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Juz apteke zaczelam sciagac :-)

No i gicior :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    No chociaż tyle.. A Ty jak się na to zapatrujesz?
    Jak się na to zaopatruje hmm znając życie ruszy go sumienie i zostanie z nią ze sa 25 lat małżeństwem tylko tym razem już mu nie wybacze a wiem że jakbym była w ciąży to on tego nie przeżyje ze mnie zostawił a ja go bym nie chciała... To jest tak on kocha mnie i ja to wiem tylko nie potrafi odejść z tamtego domu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Jak się na to zaopatruje hmm znając życie ruszy go sumienie i zostanie z nią ze sa 25 lat małżeństwem tylko tym razem już mu nie wybacze a wiem że jakbym była w ciąży to on tego nie przeżyje... To jest tak on kocha mnie i ja to wiem tylko nie potrafi odejść z tamtego domu...

Ja ten temat znam z drugiej strony, tj jak widzą to dzieci... Jego dzieci są dorosłe?

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Ja ten temat znam z drugiej strony, tj jak widzą to dzieci... Jego dzieci są dorosłe?

:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-(

No smutne to... Szczególnie jak ojciec, który odszedł grał na moich uczuciach, próbując przekabacić mnie na swoją stronę... W sumie udało mu się to... Teraz z perspektywy czasu widzę, że zachował się po świńsku, ale wtedy tego nie widziałam...

• mik82 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Mogę Ci przybić piątkę

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Mogę Ci przybić piątkę

:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Tak obie córki są dorosłe... jedna stoi murem za matka a druga powiedziała ze nas akceptuje bo w domu i tak ciągle kłótnie a matka pijaczka to rozumie decyzję ojca...
    Ehh moja przyjaciółka powiedziała mi żebym dała sobie z nim spokój bo jakby chciał to zawsze znajdzie czas żeby napisać a skoro nie pisze to nie chce...

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, wtrącę sie...tez to znam, mój tata nastawiam mnie przeciwko mamie...moze nawet i slusznie z perspektywy czasu...ale mialam wtedy naście lat i czulam sie z tym strasznie...efekt byl taki, ze stanelam po stronie mamy a tata do końca swojego życia mial do mnie o to pretensje..przejebana sprawa...

generalnie to chce powiedzieć, ze szanuje ludzi, którzy potrafia sie rozstać, to tez jest sztuka..tym bardziej jak są dzieci...

mik82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Tak obie córki są dorosłe... jedna stoi murem za matka a druga powiedziała ze nas akceptuje bo w domu i tak ciągle kłótnie a matka pijaczka to rozumie decyzję ojca...
    Ehh moja przyjaciółka powiedziała mi żebym dała sobie z nim spokój bo jakby chciał to zawsze znajdzie czas żeby napisać a skoro nie pisze to nie chce...
    Słońce to nie przyjaciółka ma Ci takie rzeczy mówić tylko to Ty musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy chcesz z nim być czy nie. A ta jego żona to od dawna ma problem z alkoholem? Skąd o tym wiesz w ogóle?

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
‹‹ 1087 1088 1089 1090 1091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ