Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane, zaglądam na dobranoc, juz w lozku...oczywiscie nie wytrzymałam do niedzieli i zrobilam dzis wieczorem test - negatyw. Stad brak mojego suwaczka...wiedzialam, ze tak będzie mimo, ze bzykanko bylo wtedy kiedy byc powinno...i dlatego calkiem dobrze znioslam widok 1 kreski. Siknęłam dzis bo juz mialam dosyc tej - jednak - niepewności...dosyc czekania na to co nieuniknione...@ pojawi sie do niedzieli. Spijcie dobrze kochane, jutro piątunio..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hej kochane, zaglądam na dobranoc, juz w lozku...oczywiscie nie wytrzymałam do niedzieli i zrobilam dzis wieczorem test - negatyw. Stad brak mojego suwaczka...wiedzialam, ze tak będzie mimo, ze bzykanko bylo wtedy kiedy byc powinno...i dlatego calkiem dobrze znioslam widok 1 kreski. Siknęłam dzis bo juz mialam dosyc tej - jednak - niepewności...dosyc czekania na to co nieuniknione...@ pojawi sie do niedzieli. Spijcie dobrze kochane, jutro piątunio..
A nie za wcześnie troche? -
Dzien dobry kochane, ledwo zdążyłam na bydlowoz...dobrze, ze dzis piatek:D. Brzucho i jajniki pobolewaja wiec @ tuz tuz na pewno. Swoja droga to zastanawiam sie czy to mój mózg tylko dopatruje sie objawów pi owu typu bole brzucha, jajników...czy one są naprawdę. Bo jeśli są naprawdę to chyba cos mi sie puerdoli w środku bo wczesniej, czyli przed poronieniem, brzuch zaczynam mnie bolec kilka godzin przed nadejściem @ a przez caly cykl byla totalna cisza. No nie wiem..musze sobie wszystko przemyśleć..chyba do mojego Gina sie wybiore
Sylwia87, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza to ten głupi mózg wie że chcemy dzidzie i wysyła sygnały...
Ja np właśnie kichlam i myślałam że mi jajniki oba wyskocza tak zabolalo... i co i człowiek sobie wkreca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 07:16
Iza75, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie...mozna zajoba dostać...Katjaa wrote:Iza to ten głupi mózg wie że chcemy dzidzie i wysyła sygnały...
Ja np właśnie kichlam i myślałam że mi jajniki oba wyskocza tak zabolalo... i co i człowiek sobie wkreca...
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH