Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martwi mnie tylko to, ze w tym cyklu moga byc problemy ze z graniem bzykania z owu...o ile będzie...i w ogóle zgrania z moim...jak siedzialam w domu bylo latwiej a teraz jak wrocilam do roboty to na wszystko dnia brakuje a tu jeszcze mus bzykać...kurwa kurwa kurwa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 07:25
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Martwi mnie tylko to, ze w tym cyklu moga byc problemy ze z graniem bzykania z owu...o ile będzie...i w ogóle zgrania z moim...jak siedzialam w domu bylo latwiej a teraz jak wrocilam do roboty to na wszystko dnia brakuje a tu jeszcze mus bzykać...kurwa kurwa kurwa!
Jak nie urok to sraczka
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
wiem ze rzadko ostatnio tu zaglądam ale mam troche zawirowań w zyciu i brak czasu przez to
Tak sie zastanawiam czy mój gin to przypadkiem nie konował .... w 18dc robiłąm usg i to eno 5mm wczoraj na czacie zadałam mu odnośnie tego pytanie czemu jest takie cienkie i co z tym zrobić dodałam że testy owu pokazały owulacje i że czułam że owulka była ( dziś wykres wyznaczył na 17dc ja podejrzewam że była 16dc) a on mi na to żebym progresteron zrobiła 7dpo a co ma progresteron do endo ? cholera już sama nie wiem ..
Katja a mi się śniło że z wózkiem chodziłam
hahaha obsesja
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Kassandra a dlaczego robi się 7dpo progesteron?
7dni po owulce ponoc po to by sprawdzic czy poziom jest odpowiedni i czy nie jest zbyt niski co by mogło powodowac problemy z zagnieżdzeniem, ale ja pytam co z tego ze progresteron bedzie ok jak w 5mm endo nic i tak się nie zagnieździ a endo ponoć do wulki rośnie a potem dopiero na @, nie wiem juz zgłupiałam dobra nie zastanawiam sie nad tym co bedzie to bedzie lece bo tesciowa ma zapalenie płuc i ledwo dycha
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hej kochane, zaglądam na dobranoc, juz w lozku...oczywiscie nie wytrzymałam do niedzieli i zrobilam dzis wieczorem test - negatyw. Stad brak mojego suwaczka...wiedzialam, ze tak będzie mimo, ze bzykanko bylo wtedy kiedy byc powinno...i dlatego calkiem dobrze znioslam widok 1 kreski. Siknęłam dzis bo juz mialam dosyc tej - jednak - niepewności...dosyc czekania na to co nieuniknione...@ pojawi sie do niedzieli. Spijcie dobrze kochane, jutro piątunio..
Przykro mi kochana
-
Witam szanowne panie

Widze wszystkie mamy ciekawe sny
Cos mi sie temp rozbujala dzisiaj...w zasadzie byla wyzsza, ale troche zanizylam , bo to chyba niemozliwe, zeby az tak wysoka byla
moze ziolo dziala, byloby milutko
Sylwia87, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Już nie mogę się doczekać @
Oj tam oj tam