Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak myślałam dlatego Ci to napisałamAsha wrote:
Teraz wazówkę zaparz żeby nadrobić
-
Na razie zmieszałam sobie na jeden cykl po 20 gr każdego ziółka no i do @ pijęAsha wrote:To do @ sie pije, i w jakich proporcjach te ziola zmieszalas?
Asha lubi tę wiadomość
-
Nie smutaj:-(Asha wrote:No masakrra...sie zalamalam teraz
normalnie tyle dni zmarnowanych 
Ładnie Ci temp dziś w górę poszła to działają na Ciebie nawet w tej małej ilości a już dziś nadrobisz:-) -
mik82 wrote:Nie smutaj:-(
Ładnie Ci temp dziś w górę poszła to działają na Ciebie nawet w tej małej ilości a już dziś nadrobisz:-)
No juz zaparzam
no miejmy nadzieje ze dziala...to juz dziala to bede miec 38 po tych trzech razch hahahaha
mik82 lubi tę wiadomość
-
Tyle ile mi się przypomni że zioła w kuchni zostawiłam;-)Asha wrote:Ile to parzysz?
Zazwyczaj w międzyczasie jestem na of więc długo;-)
15 minut wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:10
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekam z niecierpliwościąAsha wrote:Zaczne testowac niedlugo, chce wiedziec czy chociaz do zagniezdzenia doszlo

Ja de do roboty zaraz bede po 13
-
Mała ja tak miałam w ubiegłym cyklu i nic dobrego to nie wróżyło bo po zbadaniu progesteron miałam 7 więc mocno do dupyMalaCzarna wrote:Chodzi konkretnie o testy owulacyjne.
Testy owu nie są wiarygodne więc to może oznaczać wiele rzeczy
1) pierwszy pik LH oznaczał że organizm był gotowy na owulację ale z jakiś powodów (np. stres) do niej nie doszło i drugi pik LH po kilku dniach pokazuje tą samą owulację przesuniętą
2) doszło do pęknięcia pęcherzyka ale z drugiego jajnika mógł być drugi pęcherzyk dlatego testy LH wychodzą znów pozytywne po kilku dniach
Bez monitoringu cyklu ciężko cokolwiek powiedzieć bez innych objawów jak np. temperatura, sugerując się wyłącznie testami owulacyjnymi, gdyż one często są zawodne a sam dodatni wynik testu owu nie świadczy o tym że do owulacji doszło:-(
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Wiem że testy owu nie wskazują że doszło do owulacji, tylko nigdy wcześniej nie zdarzyła mi się taka sytuacja...
I nie wiem, nawet nie mam za bardzo jak bzyczeć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

No ale no trudno, jakoś w tym miesiącu nie mam takiego parcia na tę ciążę...