Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim
Pompon zaciskam kciuki
Iza przykro mi, ale póki @ nie ma to wiesz...
Asha jak ja Ci zazdraszczam tych tempek, u mnie nic nie jest w stanie ich rozbujać, zioła, wit b6, nic...
Dziś zrobiłam progesteron i już czuję jaką będę miała załamkę po południu no ale muszę go sprawdzić żeby wiedzieć ile luteiny zacząć brać, a w pon. sprawdzę jeszcze raz po lekach przed wizytą u gina -
mik82 wrote:Dzień dobry wszystkim
Pompon zaciskam kciuki
Iza przykro mi, ale póki @ nie ma to wiesz...
Asha jak ja Ci zazdraszczam tych tempek, u mnie nic nie jest w stanie ich rozbujać, zioła, wit b6, nic...
Dziś zrobiłam progesteron i już czuję jaką będę miała załamkę po południu no ale muszę go sprawdzić żeby wiedzieć ile luteiny zacząć brać, a w pon. sprawdzę jeszcze raz po lekach przed wizytą u gina
Hey kochana...co z tego kochana ze tempki mam jak one i tak spana za pare dni
A ty pijesz ta mieszanke na progesteron? -
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:A te badania na progesteron robi się 7dpo czyli u mnie dzisiaj idealnie jakbym poprosiła gina o to to da mi skierowanie czy jak?
Na to nie musisz miec skierowania z tego co wiem, sama mozesz zrobic, tak dzisiaj albo jutro..mozesz ale nie musisz miec skierowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:10
-
nick nieaktualny
-
No piję i szału na tempkach nie widzę a 3xdziennie pijęAsha wrote:Hey kochana...co z tego kochana ze tempki mam jak one i tak spana za pare dni

A ty pijesz ta mieszanke na progesteron?
-
Raz to się pije te na pierwszą fazę, te na drugą się pije 3 x dziennie (mówię o tej mieszance przywrotnik, krwawnik, pokrzywa)
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i jeszcze te na pierwszą to łyżeczkę raz dziennie a te na drugą to łyżkę stołową 3 x dziennie:-)Asha wrote:No zalamka
to musze zwiekszyk dawke 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Do zobaczenia później :*