Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
A co z tymi wynikami?Asha wrote:Czesc laski...jestem pozniej bo okazalo sie ze wyniki starego juz przyszly wiec pojechalismy je odebrac i wcale nie jest tak rozowo niestety
zaraz tez sama ide do lekarza wiec bede pozniej ...buziaki 
Daj znać jak będziesz miała chwilę
-
Wszystkie parametry ma gorsze niz poprzednio...oprocz jednego ...teraz ma 5% tylko kurwa nie czaje, bo zakwalifikowana ma sperme ogolnie jaka nieprawidlowa, a dalej ma napisane ze ma 5% prawidlowej, potem jest ze plywa nieprawidlowo i wolno...wiec nie wiem juz kurwa czy jest te 5% normalnej wogole czy nie...czy w tej normalnej niby to jest nadal wolno plywajaca ...kurwa nic nie czaje z tych wynikow...przez telefon powiedziala ze jest chujowo....ale moj nie chaji tematu na tyle zeby o te rzeczy dopytac...ma ta babka jeszcze dzwonic ze skierowaniem do androloga wiec mu mowilam zeby dopytal...ale ogolnewyniki sa gorsze
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze gorsze?Asha wrote:Wszystkie parametry ma gorsze niz poprzednio...oprocz jednego ...teraz ma 5% tylko kurwa nie czaje, bo zakwalifikowana ma sperme ogolnie jaka nieprawidlowa, a dalej ma napisane ze ma 5% prawidlowej, potem jest ze plywa nieprawidlowo i wolno...wiec nie wiem juz kurwa czy jest te 5% normalnej wogole czy nie...czy w tej normalnej niby to jest nadal wolno plywajaca ...kurwa nic nie czaje z tych wynikow...przez telefon powiedziala ze jest chujowo....ale moj nie chaji tematu na tyle zeby o te rzeczy dopytac...ma ta babka jeszcze dzwonic ze skierowaniem do androloga wiec mu mowilam zeby dopytal...ale ogolnewyniki sa gorsze

Obyście jak najszybciej trafili do androloga
Tulam -
Dziewczyny ja natomiast z dobrymi wieściami! Tylko na moment bo w pracy komputer dorwałam, a telefon mam chwilowo niesprawny więc niestety nie pogadam więcej. ALE
widziałam Ktośka. 8,2 mm ma ten kolos, serduszko pikające 135/min. Wszystko w normie się zgadza, nic się nie odkleja, dzidziol niesamowity!!! Termin na 7 maja wyliczony, z OM się zgadza. Dalej luteina, kwas foliowy, witaminka D i dodatkowo acard na wszelki wypadek dostałam. Wizyta oficjalna za 5 tygodni już na usg prenatalne, ale doktorek widząc moją minę mówi, żebym za 2-3 tygodnie przyszła między pacjentkami to szybko podejrzymy czy wszystko w porządku. Ło matko, jakie to emocje. Zdjęcie wstawię jak wrócę do domku.
Asha, mik82, MalaCzarna, amelia04072006, Rudzia, Katjaa, dotik lubią tę wiadomość
-
Gratulacje pompon Trzymam kciuki żeby tak kolejne 33 tygodnie to trwałopompon wrote:Dziewczyny ja natomiast z dobrymi wieściami! Tylko na moment bo w pracy komputer dorwałam, a telefon mam chwilowo niesprawny więc niestety nie pogadam więcej. ALE
widziałam Ktośka. 8,2 mm ma ten kolos, serduszko pikające 135/min. Wszystko w normie się zgadza, nic się nie odkleja, dzidziol niesamowity!!! Termin na 7 maja wyliczony, z OM się zgadza. Dalej luteina, kwas foliowy, witaminka D i dodatkowo acard na wszelki wypadek dostałam. Wizyta oficjalna za 5 tygodni już na usg prenatalne, ale doktorek widząc moją minę mówi, żebym za 2-3 tygodnie przyszła między pacjentkami to szybko podejrzymy czy wszystko w porządku. Ło matko, jakie to emocje. Zdjęcie wstawię jak wrócę do domku.

amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
w/g tego co piszesz to na moje oko jest nieprawidlowe bo jest jakas norma a on jest chyba poza ta norma ale ze ma 5% pijanych plemnikowAsha wrote:Nie wiem ...nie rozumiem co to znaczy te 5% ma sie zapytac, bo wcale nie jestem przekonana ze to lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:47
-
amelia04072006 wrote:w/g tego co piszesz to na moje oko jest nieprawidlowe bo jest jakas norma a on jest chyba poza ta norma ale ze ma 5% pijanych plemnikow
Jakby tak bylo jak piszesz to by znaczylo ze wszystkie ma zle...a ma napisane ze 5% ma prawidlowe...on musi sie zapytac bo ja nie wiem tu nic kurwa nie pisze jasno
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH