Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mam jedna apteke a tam wybór łoooooooooooo zaszaleli. cholera gdyby nie to, ze potrzebuje na juz to bym sobie inne przygotowala. mialam 5 a allegro i je juz wysikalam wczesniej bo myslalam ze cos bedzie. potem beta juz mnie oswiecila :)trza lac na to co mam. tego apteo tez sie troche bojeSylwia87 wrote:Apteo czytałam, że taki sobie, lubi przekłamywać. Ten pink chyba jest dobry. Polecają też quixx.
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:mam jedna apteke a tam wybór łoooooooooooo zaszaleli. cholera gdyby nie to, ze potrzebuje na juz to bym sobie inne przygotowala. mialam 5 a allegro i je juz wysikalam wczesniej bo myslalam ze cos bedzie. potem beta juz mnie oswiecila :)trza lac na to co mam. tego apteo tez sie troche boje
Weź go na pierwszy ogień.
amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Znaczy się szczęśliwa jesteś że małż w dom zawita?amelia04072006 wrote:
tak mysle i juz widze jaki bede miala hepi dzien
do tego dzisiaj moj dawca nasienia wraca z delegacji i az mam ochote wziasc cos na nerwy. alez sie ciekawy weekenda zapowiada 

-
Też się zbieram Buzi wszystkimIza75 wrote:zbieram się do domu...ten tydzień już naprawdę mi działa na układ nerwowy i aż się dziś napije...mam nadzieje, ze Asha wróci z lepszymi wieściami
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Amelia Pinki , Pre - testy, bobo test i Quick
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 16:02
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kochanieńka ja bym na Twoim miejscu jednak siknela na lepszy czyli pink albo na dwa...po co masz sie ewentulnie zastanawiac czy nie zjebany ten apteo jest...a ja siedze w pociagu..zaznaczam - SIEDZEamelia04072006 wrote:matko, teraz nie wiem czy sikac dwa naraz, czy faktycznie kazdy w inny dzien
. skoro ten apteo jest do dupy i wyjdzie blednie to tak czy tak sie zalamie 
cud jakis
Sylwia87 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

moze bedzie szczesliwy