Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
samo fsh troche malo bo to oznacza niewydolnosc przysadki ale bardziej sie liczy stosunek fsh do lh ale i on jest bliski tego ze moga byc problemy z niewydolnoscia. asha ma 0,61 a ponizej 0,60 sugeruje niewydolnosc wlasnieIza75 wrote:to dobre??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 16:27
-
Ja nie mówię, że Apteo jest do de... Nie znam wiec się nie wypowiem. Napisałam Ci o tych polecanychamelia04072006 wrote:matko, teraz nie wiem czy sikac dwa naraz, czy faktycznie kazdy w inny dzien
. skoro ten apteo jest do dupy i wyjdzie blednie to tak czy tak sie zalamie 
-
amelia04072006 wrote:samo fsh troche malo bo to oznacza niewydolnosc przysadki ale bardziej sie liczy stosunek fsh do lh ale i on jest bliski tego ze noga byc problemy z niewydolnoscia. asha ma 0,61 a ponizej 0,60 sugeruje niewydolnosc wlasnie
1.6 a nie 0.6 mam -
ale to wyniki sprzed roku wiec w sumie moga sir mieć nijak do stanu z dzis...Asha uważa, ze dobreamelia04072006 wrote:samo fsh troche malo bo to oznacza niewydolnosc przysadki ale bardziej sie liczy stosunek fsh do lh ale i on jest bliski tego ze noga byc problemy z niewydolnoscia. asha ma 0,61 a ponizej 0,60 sugeruje niewydolnosc wlasnie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH