Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:wlasnie czytam ze to moze byc przez epilepsje i ze mozna miec problemy z prolaktyna. boze tyle czasu i nikt nic nie robil. przepraszam ale nie chcialabym mieszkac w tym kraju. oni zamiast leczyc czekaja az dojdzie do tragedii. az mnie zatkało.

Epilepsa nic do tego nie ma...juz mam 20 lat epilepsje....jakbysmy mieli idealne plemniki to bym sie martwila moimi wynikami ale moje w porownaniu z jego sa kurwa idealne -
kassandra wrote:Asha a pamiętasz który to był dzień cyklu jak robiłaś te badania? bo to jest wazne a tak wogóle to czemku Ty sie opierasz na badanich sprzed roku ?
21 dc...ja sie nie opieram tylko z ciekawosci wam tu wpisalam i to chyba glupi pomysl byl widze teraz -
zmien lekarza, ja tak własnie zrobiłam jak usłyszałam ze progresteron ma cos wspólnego z grubością endo w okresie okołoowulacyjnym ....i w sobote mam wizytę u innegoKatjaa wrote:Jak mu powiedzialam że miałam plamienia to powiedział że widocznie jajeczkowanie było... A jak mu powiedzialam że pytam bo nigdy nie miałam tego plamienia to usłyszałam ze kiedyś musi być pierwszy raz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 17:03
Katjaa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:chcialbym wiedziec cos co mogloby ci pomoc, ale .............
przykro mi 
Chcialam sobie pomoc wspawiajac tu moje wyniki, co prawda sa stare, ale jak zobaczylam progesteron to mi sie humor poprawil, ale sie tylko dobilam, wiec nie pomozesz mi -
to ja Ci proponuję olać je i badania powtórzyć fsh lh i prolaktynę w 3dc a progresteron 7 dni po owulce i nie martw się na zapas bo stres napewno wyników Ci nie poprawi, Głowa do góry i do przoduAsha wrote:21 dc...ja sie nie opieram tylko z ciekawosci wam tu wpisalam i to chyba glupi pomysl byl widze teraz
-
amelia04072006 wrote:nie bede sie wiecej odzywac, przepraszam, wiedzialam
To juz Amelia nie ma i tak znaczenia tak naprawde...juz i tak jest pozamiatane, bo ani naturalnie nie zajde ani zabiegow nie bedzie prawdopodobnie, wiec daj spokoj...ja jestem wkurwiona teraz ...olej mnie i tyle...to ja przepraszam
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:spadam, pewno znów powiem coś co nie powinnam a nie chce tego, wiec lepiej jak mnie tu nie będzie. przepraszam i przykro mi asha.
Daj spokoj kochana...prosze cie...juz to przerabialysmy...prosze cie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
kassandra wrote:to ja Ci proponuję olać je i badania powtórzyć fsh lh i prolaktynę w 3dc a progresteron 7 dni po owulce i nie martw się na zapas bo stres napewno wyników Ci nie poprawi, Głowa do góry i do przodu

Nie ma sensu robienie zadnych badan juz -
wiem ale czuje sie jak zla wiedzma a cholera nie chcialam i przepraszam ale musze posmutac. troche musze , nie wiem co musze ale musze spadac. przepraszamAsha wrote:To juz Amelia nie ma i tak znaczenia tak naprawde...juz i tak jest pozamiatane, bo ani naturalnie nie zajde ani zabiegow nie bedzie prawdopodobnie, wiec daj spokoj...ja jestem wkurwiona teraz ...olej mnie i tyle...to ja przepraszam

-
amelia04072006 wrote:wiem ale czuje sie jak zla wiedzma a cholera nie chcialam i przepraszam ale musze posmutac. troche musze , nie wiem co musze ale musze spadac. przepraszam
Wiem ze nie chcialas...wiem...ja tez przepraszam..kocham cie...przeciez wiesz
nigdzie kurna nie idz
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH