Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się boję....matko jak ja bym bardzo chciała żeby im tej ostatniej nadziei nie zabierali no...płakać mi się chce strasznie:-(amelia04072006 wrote:mowilam juz kiedys ze ogladam program o in vitro. wiem ze polska to nie anglia ale wydaje mi sie ze in vitro jest latwiejszym, wiecej czasu moze trzeba mu poswiecic ale i pewniejszym zabiegiem. inseminacje maja mniejsze prawdopodobienstwo sukcesu bo tam jednak w gre wchodzi tez natura a w in vitro juz jest tylko medycyna. wiec mysle ze dostaniecie szanse bo jednak jakies te plemniki ma . chyba ze to juz na amen zryty kraj.
matko az sie boje
-
Płacicie tam za in vitro? 35 tyś to około 6 tyś funtów tak? W chuj kasyAsha wrote:W in vitro juz nie chodzi tylko o plemniki ale tez o kase

-
Czyli jeszcze nie jest przesądzone to że musielibyście za to płacić?Asha wrote:Mielismy miec jedno za darmo, ale laska mi powiedziala dzisiaj ze mozliwe ze jednak nie bedziemy miec
£5000-9000 w zaleznosci od ilosci lekow
Mam nadzieję, że chociaż taką szansę Wam dadzą...Muszą!!! -
Ja wiem, że Ty już sił na nic nie masz i ja Ci się nie dziwię, ale trzeba czekać na ich decyzje bo nic więcej nie zrobisz. A ivf w pl wchodzi w grę w razie najgorszego? W pl to koszt mniejszy bo około 18 tyś to połowa tego co u WasAsha wrote:Po tamtych chujowych wiadomosciach co mnie jeszcze trzymalo w miare..to ta insemka..teraz juz nie ma insemki...i mozliwe ze nawet ivf nie bedzie..juz naprawde rece mi opadaja

-
Rozumiem...mik82 wrote:Czyli jeszcze nie jest przesądzone to że musielibyście za to płacić?
Mam nadzieję, że chociaż taką szansę Wam dadzą...Muszą!!!
Mam nadzieję, że Wam tej ostatniej możliwości nie odbiorą
-
mik82 wrote:Ja wiem, że Ty już sił na nic nie masz i ja Ci się nie dziwię, ale trzeba czekać na ich decyzje bo nic więcej nie zrobisz. A ivf w pl wchodzi w grę w razie najgorszego? W pl to koszt mniejszy bo około 18 tyś to połowa tego co u Was
Nie -
Dobra laski...jest chujowo, ale smutanie niczego nie zmieni
wiec zmienmy temat i mowcie co u was 
Jutro jebne sobie testa z rana, a co
tez sobie posciemniam ze czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:46
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
chcialabym wierzyc ze masz racje ale cholera nie umiem . co prawda dzisiaj ciagle jem i ciagle jestem glodna ale nie mam szyji wysooooko, nie mam sluzu kremowego, nie mam zyl na cyckach, nie mam mdlosciAsha wrote:Oj ja tez nie wiem
ty masz wieksze szanse niz ja, cos mam takie wrazenie hahaha
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH