Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:jak juz robic to wtedy kiedy bylaby ewentualna szansa ze cos pokaze a tak bedziesz rozczarowana wynikiem. po co ci to? musisz sie troche uspokoic i nie bierz tyle na siebie
Hahahaha on i tak nie wyjdzie ani teraz ani za tydzien -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane chciałam Wam życzyć dobrej nocy i miłego weekendu... mam źle przeczucia co do jutrzejszego powrotu M i już mam doła i łzy w oczach... na szczęście mam Najcudowniejsza przyjaciółkę na świecie i zabiera mnie na weekend z dala od domu i wyłączam telefon i nie będzie mnie tutaj ani na fb... muszę przeplakac i przecierpiec wszystko w ciszy... Pamiętajcie ze Was Kocham i Dziękuję że Jesteście! :*
Asha, mik82, amelia04072006, Iza75, dotik, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Kochane chciałam Wam życzyć dobrej nocy i miłego weekendu... mam źle przeczucia co do jutrzejszego powrotu M i już mam doła i łzy w oczach... na szczęście mam Najcudowniejsza przyjaciółkę na świecie i zabiera mnie na weekend z dala od domu i wyłączam telefon i nie będzie mnie tutaj ani na fb... muszę przeplakac i przecierpiec wszystko w ciszy... Pamiętajcie ze Was Kocham i Dziękuję że Jesteście! :*

Ej, ale M jeszcze nie wrócił... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem że nie wrócił ale jutro wraca a ja wyjeżdżam i nie chce być w domu jak przyjedzie i powie mi ze mnie zostawia... już 2 razy przez to przeszłam... A skoro od środy telefon ma wyłączony i nie odzywa się nie mam złudzeń jaka decyzję podjął...Sylwia87 wrote:Ej, ale M jeszcze nie wrócił...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH