Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
cholera mozesz sie obrazic a ja bede plakac ale kurwa wszyscy wlaza tutaj kiedy jestes kiedy ciebie nie ma to nie ma z kim gadac wiec moze wlasnie dowalilas bo jesli kogokolwiek test jest wyczekiwany to wlasnie twoj. kurwa no. teraz ty mi dowal noAsha wrote:Nie u mnie

Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:cholera mozesz sie obrazic a ja bede plakac ale kurwa wszyscy wlaza tutaj kiedy jestes kiedy ciebie nie ma to nie ma z kim gadac wiec moze wlasnie dowalilas bo jesli kogokolwiek test jest wyczekiwany to wlasnie twoj. kurwa no. teraz ty mi dowal no
No to wlasnie dlatego robie kochana od jutra codziennie
i codziennie bedziemy czekac
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Wiem że nie wrócił ale jutro wraca a ja wyjeżdżam i nie chce być w domu jak przyjedzie i powie mi ze mnie zostawia... już 2 razy przez to przeszłam... A skoro od środy telefon ma wyłączony i nie odzywa się nie mam złudzeń jaka decyzję podjął...
W takim razie życzę Ci żebyś nie rzygała pół nocy jak się strujesz alkoholem
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Jaki przepis? Ja z pamięci go robię. A poza tym już w piekarniku jest. Rób koło pióra nic nie czytam...tylko piszęamelia04072006 wrote:to ty pacz moze na przepis lepiej bo zakalca zrobisz

zreszta cicho badz bo chcialam ci kolo piora zrobic
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to czemu kurwa ja sie tak produkuje? czemu na koncu jak mi cisnienie poszlo to ty mowisz ze tak bedzie codziennie? musze cos zjesc bo znowu glodna jestemAsha wrote:No to wlasnie dlatego robie kochana od jutra codziennie
i codziennie bedziemy czekac 
-
amelia04072006 wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to czemu kurwa ja sie tak produkuje? czemu na koncu jak mi cisnienie poszlo to ty mowisz ze tak bedzie codziennie? musze cos zjesc bo znowu glodna jestem
A ja nie wiem czemu hahahaha nie pytalas wczesniej to nie mowilam hahahaha
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
a no to ok. laski a wiecie ze miki- co miki? albo nie dupe obgadam dotik. byla dzisiaj u gina. paczkina przewietrzyla ale nie wystrzygla tylko umyla, nie sylwia?mik82 wrote:Jaki przepis? Ja z pamięci go robię. A poza tym już w piekarniku jest. Rób koło pióra nic nie czytam...tylko piszę

dotik lubi tę wiadomość
-
Jak sobie spokój dacie to mogą Ci się przydać wiesz?Asha wrote:Ale ja mowilam ze mam duzo...no i musze wykorzystac zanim sobie spokoj damy, bo co z nimi zrobie

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH