Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak mu powiedzialam że miałam plamienia to powiedział że widocznie jajeczkowanie było... A jak mu powiedzialam że pytam bo nigdy nie miałam tego plamienia to usłyszałam ze kiedyś musi być pierwszy raz...kassandra wrote:7dpo ciaze raczej nie móg ani wykryc ani zanegować , jedyne co mógł wykryc to to czy była owulka ..
-
nick nieaktualny
-
najgorsze jest to, że oni wszystko zlewają, bo mają to w dupieKatjaa wrote:Jak mu powiedzialam że miałam plamienia to powiedział że widocznie jajeczkowanie było... A jak mu powiedzialam że pytam bo nigdy nie miałam tego plamienia to usłyszałam ze kiedyś musi być pierwszy raz...

-
Monitoring owulacji w Warszawie mozna przeprowadzić na nfz w klienice na pl. starynkiewicza tu jest strona i więcej info http://starynkiewicza.pl/poradnie/ambulatorium-ginekologiczne/Iza75 wrote:Hej mik
to dobre wieści u Ciebie
super 
mam do Ciebie prosbe..mogłabyś mi rozjasnic jak i gdzie załatwia się badanie nasienia? w wawie albo gdziekolwiek indziej...jaka procedura..bo ja ciemna jestem w tym temacie...
i mysle tez o monitoringu ale tez nigdy nie robiłam...rozumiem, ze musiałabym się udac do gina po @ zaraz i potem co? codziennie się chodzi czy jak???
Iza75 lubi tę wiadomość
-
coz za fachowiec ja pierdole..."widocznie"..."kiedyś musi"...nie no dzis mnie chyba szlag trafiKatjaa wrote:Jak mu powiedzialam że miałam plamienia to powiedział że widocznie jajeczkowanie było... A jak mu powiedzialam że pytam bo nigdy nie miałam tego plamienia to usłyszałam ze kiedyś musi być pierwszy raz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wlasnie czytam ze to moze byc przez epilepsje i ze mozna miec problemy z prolaktyna. boze tyle czasu i nikt nic nie robil. przepraszam ale nie chcialabym mieszkac w tym kraju. oni zamiast leczyc czekaja az dojdzie do tragedii. az mnie zatkało.Asha wrote:Nie wiem kiedy bo ma przyjsc list dopiero...oni maja w chuj czasu przeciez...na jego wyniki

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH