Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dobrze ale czy w którymkolwiek z tych 20 parametrów on się mieści w normie?Asha wrote:Jest norma do wszystkiego..tam jest 20 parametrow
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Że co kurwa??? Jak to nie będzie...NIE!!!! Nie może tak być!!! O ja pierdole...Asha wrote:Dzwonila babka i mozliwe ze insemnki nie bedzie bo jest tak zle

-
Bo tam wszystko jest nie haloamelia04072006 wrote:a klinika nie robi wlasnych badan, tylko opiera sie na badaniach z innych miejsc ? cos jest chyba nie halo

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lajk za odpoczywanie a nie za bycie styranąSylwia87 wrote:Pompon super wieści

Wróciłam. Jestem styrana totalnie
Leże w wyrku i odpoczywam..
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
laseczki powiedzcie mi bo ja taka nie kumat w te klocki jestem. jakie testy ciazowe sa dobre? wiem ze te pozytywne
ale jakas firma czy cus ? kupiłam dzisiaj pink test a drugi apteo bo mieli az dwa na stanie i nie dosyc ze mam stresa to jeszcze nie wiem czy te firmy nie dawaja felernych testow
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:laseczki powiedzcie mi bo ja taka nie kumat w te klocki jestem. jakie testy ciazowe sa dobre? wiem ze te pozytywne
ale jakas firma czy cus ? kupiłam dzisiaj pink test a drugi apteo bo mieli az dwa na stanie i nie dosyc ze mam stresa to jeszcze nie wiem czy te firmy nie dawaja felernych testow
Apteo czytałam, że taki sobie, lubi przekłamywać. Ten pink chyba jest dobry. Polecają też quixx.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH