Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:no bo doszłam dzis do wniosku, ze mnie nie urzadza te wyniki...jesli beda zle a raczej super nie beda...wiesz moj pali, do szczuplych nie nalezy, zawodowo dupe wozi i grzeje jajca...to minie pare miesiecy zanim wyniki ewentualnie sie poprawia..a ja tyle czasu nie mam i po chuj mam sie tym obciążac jeszcze..zeswiruje
Aha
moze i masz racje, ja bylam zdrowsza jak nie wiedzialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:27
Iza75 lubi tę wiadomość
-
kochana a od czego zalezy ich decyzja?Asha wrote:Oj to przynajmniej tyle, ze nie migrena bo przejebane sa...co prawda mi sie zdaza raz na rok ale i to jest dobijajace
...no ten tydzien jest poprostu masakryczny
jak mi jeszcze odmowia ivf to juz kurwa zwatpie calkiem.....wiec nie dziwie sie, ze ciebie tez dopadlo 
-
dopiero jestem Dziewczęta, nadrobiłam

byłam u gina, bożena umyta wystrzyżona przygotowana jak na randkę
gin ok.50tki z wąsem
zajrzał do bożki, powiedział, że szyja ładna, cytologię zrobił. 190 zaśpiewał
w czwartek idę na usg, ma obejrzeć pęcherzyki i się okaże, czy zapowiada się na owu, jak nie to ma coś mi dać, żeby była. wyniki obejrzał, powiedział, że progesteron ładny, czyli owu była w ostatnim cyklu. jedno jest pewne, że zbankrutuję 
czekam na Wasze jutrzejsze testy! :*
Iza75 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:dopiero jestem Dziewczęta, nadrobiłam

byłam u gina, bożena umyta wystrzyżona przygotowana jak na randkę
gin ok.50tki z wąsem
zajrzał do bożki, powiedział, że szyja ładna, cytologię zrobił. 190 zaśpiewał
w czwartek idę na usg, ma obejrzeć pęcherzyki i się okaże, czy zapowiada się na owu, jak nie to ma coś mi dać, żeby była. wyniki obejrzał, powiedział, że progesteron ładny, czyli owu była w ostatnim cyklu. jedno jest pewne, że zbankrutuję 
czekam na Wasze jutrzejsze testy! :*
Piekniutko
wazne ze wasik mial hahahaha
Iza75 lubi tę wiadomość
-
zeby to byli normalni ludzie to by cos wiecej bylo wiadomo...znowu w chuja lecaAsha wrote:Szczerze mowiac to juz nie wiem...w kwietniu nam powiedzieli ze sie kwalifikujemy, a teraz niby sa jakies watpliwosci...juz nic nie wiem kochana ...juz nic nie wiem

-
nick nieaktualnyIza75 wrote:serducho ok raczej a reszta tez jakos..leb mnie tylko napierdala znowu..a psychicznie bywalo lepiej no ale co poradzic
W tym zdaniu powyżej znalazłam, nie wiem jakim cudem, słowo "kosmos"
Chyba jestem zmęczona...
Wiecie co dziołchy... Byłam dzisiaj na tych jebanych wykopkach i wiadomo - poschylałam się itd. i jak wróciłam to zobaczyłam na wkładce krew..
Po powrocie w sumie już nie plamiłam, ale podbrzusze mnie cały czas boli 
-
Iza75 wrote:zeby to byli normalni ludzie to by cos wiecej bylo wiadomo...znowu w chuja leca

Powie nam lekarz na spotkaniu, bo dzisiaj gadalam z jaks pielegniareczka
ktora oczywiscie nic przez tel nie moze mi powiedziec ale mogla mi powiedziec jebana ze moze nie dostaniemy
-
Sylwia87 wrote:W tym zdaniu powyżej znalazłam, nie wiem jakim cudem, słowo "kosmos"
Chyba jestem zmęczona...
Wiecie co dziołchy... Byłam dzisiaj na tych jebanych wykopkach i wiadomo - poschylałam się itd. i jak wróciłam to zobaczyłam na wkładce krew..
Zagniezdzasz sie czy jak ???? Ty widze tez owu razem masz z nami
-
taaaa jak to odrazu dzien lepszy jak sie komus szpile wsadzi...kurwaAsha wrote:Powie nam lekarz na spotkaniu, bo dzisiaj gadalam z jaks pielegniareczka
ktora oczywiscie nic przez tel nie moze mi powiedziec ale mogla mi powiedziec jebana ze moze nie dostaniemy 
Asha lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:W tym zdaniu powyżej znalazłam, nie wiem jakim cudem, słowo "kosmos"
Chyba jestem zmęczona...
jedyna mysl- zagnieżdzenie?
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:taaaa jak to odrazu dzien lepszy jak sie komus szpile wsadzi...kurwa

Oj tak oj tak...musze wyprobowac ten sposob kurwa jutro i komus wsadze szpile w dupe zobacze czy mi sie humor poprawi....i tak tez sobie myslalam ...ze czesto zachodza..ci...co to powiedzmy....jakby to nazwac....nie sa najlepszymi ludzmi...i nie powinni byc rodzicami...moze ja kurwa za dobra jestem, moze to trzeba zaczac byc takim skurwysynem czy cus
Nie mowie ze wszyscy co maja dzieci sa tacy, zeby nie bylo nieporozumienWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:38
Sylwia87, mik82 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane

my dopieor wrocilismy dzien pelen wrazen wyobrazcie sobie ze w szpitalu spedzilismy od 8-14 przez ta komisje.. Michal dostal skierowania do 5 specjalistow na ekg, na jeszcze inne badania dobrze ze kazali mowic ze wojskowy to nie czekalismy w kolejkach inaczej.. nie wiem czy bysmy do pon sie wyrobili
suma sumarum.. na komisji powiedzieli .. ze faktycznie ma jak to nazwali "mocne kwity" i ze ta wada genetyczna kwalifikuje sie najprawdopodobniej na D moze na E ale predzej na D ... jesli zakwalifikuja go na D to juz bede spokojna
generalnie popatrzyli po wynikach a tam nazwiska z Łodzi .. no i nie mieli jak podwazyc
bo tylko byl tekst noo ni epowiem do dobrego specjalisty trafiliscie.. skad z Kielc sie o nim dowiedzielismy .. i tu... moj maz wykazal sie mega duza elokwencja bo powiedzial .." mam wspaniałą madra zone "
uhhh jak mi pojechal
to az misie milo zrobilo 
pozniej pojechalismy na Termy 3 godziny moczenia sie..
nastepnie kolo term byl pawilon Big Stara
iiii
obkupilismy sie jak nie wiem
za cale 140 zl kupilismy 6 bluzek, 2 bluzy dla michala, kurtke ciepla zimowa i kamizelke puchowa .. tak za cale 140 zl
bluzki za 5 zl
kurtka 50 zl
bluzy po 10 i 20 zl
nastepnie poszlismy w termach zjesc
nazarlizs,y sie jak dzikie swinie
po czym poprawilismy szarlotka na cieplo z lodami 
ufff
chyba to tyle "
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha czytałąm w Twoim pamietniku przykro mi kochana..ale nie rozumeim dlaczego mielibyscie sie nie kwalifikowac..masz te wyniki w domu ??
owszem co do inseminacji..to moge sie zgodzic ze ponizej morfologii 4% sie nierobi bo nie ma sensu
natomiast jesli chodzi o in vitro..noto tu sprawa wydaje sie prostsza...bo nawet jelsi plemnik jest slaby to jesli embriolog jest ok.. to metoda ICSI czylibezposredniego wprowadzenia plemnika w komorke da sie uzyskac ciaze
co do refundacji nie wiem jak u was ale u nas do refundacji glownym czynnikiem w I kolejnosci kwalifikujacym jest wlasnie problem meski
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH