Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:a po co mi? Za 2 tygodnie jakiś zapodam
kwiatki motylki biedronki slimaczki looo ale mi sie osłablo. dobra. kocham was laseczki . jutro zaczynamy nowy tydzien
spadam do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:14
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nowlasnie rzadko mnie boli, to raczej nie migrena...nie wiem nigdy nie mialam ale podobno migrena to cos okropnego a ja daje rade wiec chyba to nie migrena...nie wiem, pewnie nerwy tez..tyle zlych wiadomosci w ciagu tych ostatnich dni..tez to przezywamAsha wrote:Znowu??? Czesto cie boli? Migrenowo ? Z nerwow czy co sie dzieje?

-
no bo doszłam dzis do wniosku, ze mnie nie urzadza te wyniki...jesli beda zle a raczej super nie beda...wiesz moj pali, do szczuplych nie nalezy, zawodowo dupe wozi i grzeje jajca...to minie pare miesiecy zanim wyniki ewentualnie sie poprawia..a ja tyle czasu nie mam i po chuj mam sie tym obciążac jeszcze..zeswirujeAsha wrote:A czemu jego nie wysylasz na badania?
-
Iza75 wrote:nowlasnie rzadko mnie boli, to raczej nie migrena...nie wiem nigdy nie mialam ale podobno migrena to cos okropnego a ja daje rade wiec chyba to nie migrena...nie wiem, pewnie nerwy tez..tyle zlych wiadomosci w ciagu tych ostatnich dni..tez to przezywam
Oj to przynajmniej tyle, ze nie migrena bo przejebane sa...co prawda mi sie zdaza raz na rok ale i to jest dobijajace
...no ten tydzien jest poprostu masakryczny
jak mi jeszcze odmowia ivf to juz kurwa zwatpie calkiem.....wiec nie dziwie sie, ze ciebie tez dopadlo
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

fote zarzucaj z mety