Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Oj tak oj tak...musze wyprobowac ten sposob kurwa jutro i komus wsadze szpile w dupe zobacze czy mi sie humor poprawi....i tak tez sobie myslalam ...ze czesto zachodza..ci...co to powiedzmy....jakby to nazwac....nie sa najlepszymi ludzmi...i nie powinni byc rodzicami...moze ja kurwa za dobra jestem, moze to trzeba zaczac byc takim skurwysynem czy cus

Nie mowie ze wszyscy co maja dzieci sa tacy, zeby nie bylo nieporozumien
co do ostatniego zdania nawet to mi do głowy nie przyszlo
a do powyżej to ja juz dawno tak myslalam...slyszalam rozne historie..o najebanych rodzących itp...ażciarki przechodza...ale z drugiej strony ja taka krysztalowa nie jestem wiec o co chodzi...
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha czytałąm w Twoim pamietniku przykro mi kochana..ale nie rozumeim dlaczego mielibyscie sie nie kwalifikowac..masz te wyniki w domu ??
owszem co do inseminacji..to moge sie zgodzic ze ponizej morfologii 4% sie nierobi bo nie ma sensu
natomiast jesli chodzi o in vitro..noto tu sprawa wydaje sie prostsza...bo nawet jelsi plemnik jest slaby to jesli embriolog jest ok.. to metoda ICSI czylibezposredniego wprowadzenia plemnika w komorke da sie uzyskac ciaze
co do refundacji nie wiem jak u was ale u nas do refundacji glownym czynnikiem w I kolejnosci kwalifikujacym jest wlasnie problem meski
Tutaj jest 20 punktow ktore musisz spelnic....zobaczymy -
Ania_84 wrote:Hej kochane

my dopieor wrocilismy dzien pelen wrazen wyobrazcie sobie ze w szpitalu spedzilismy od 8-14 przez ta komisje.. Michal dostal skierowania do 5 specjalistow na ekg, na jeszcze inne badania dobrze ze kazali mowic ze wojskowy to nie czekalismy w kolejkach inaczej.. nie wiem czy bysmy do pon sie wyrobili
suma sumarum.. na komisji powiedzieli .. ze faktycznie ma jak to nazwali "mocne kwity" i ze ta wada genetyczna kwalifikuje sie najprawdopodobniej na D moze na E ale predzej na D ... jesli zakwalifikuja go na D to juz bede spokojna
generalnie popatrzyli po wynikach a tam nazwiska z Łodzi .. no i nie mieli jak podwazyc
bo tylko byl tekst noo ni epowiem do dobrego specjalisty trafiliscie.. skad z Kielc sie o nim dowiedzielismy .. i tu... moj maz wykazal sie mega duza elokwencja bo powiedzial .." mam wspaniałą madra zone "
uhhh jak mi pojechal
to az misie milo zrobilo 
pozniej pojechalismy na Termy 3 godziny moczenia sie..
nastepnie kolo term byl pawilon Big Stara
iiii
obkupilismy sie jak nie wiem
za cale 140 zl kupilismy 6 bluzek, 2 bluzy dla michala, kurtke ciepla zimowa i kamizelke puchowa .. tak za cale 140 zl
bluzki za 5 zl
kurtka 50 zl
bluzy po 10 i 20 zl
nastepnie poszlismy w termach zjesc
nazarlizs,y sie jak dzikie swinie
po czym poprawilismy szarlotka na cieplo z lodami 
ufff
chyba to tyle "
hahah super
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:co do ostatniego zdania nawet to mi do głowy nie przyszlo
a do powyżej to ja juz dawno tak myslalam...slyszalam rozne historie..o najebanych rodzących itp...ażciarki przechodza...ale z drugiej strony ja taka krysztalowa nie jestem wiec o co chodzi...
Ja krysztalowa tez nie jestem ale daleko mi do bycia " suka" nazwijmy to po imieniu, a moze powinnam bo z tego co obserwuje nawet dookola to takim sie udaje niestety -
Sylwia87 wrote:Nie... Pojebało mi się, bo mam błąd w suwaczku... Myślę, że zatestuje koło 26-go.. Czyli za tydzień.. O ile nie zaleje się krwią do tego czasu...
No! Tam wlasnie mysle, my przeciez obie w tym samym dpo jestesmy
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha ja trzymam kciuki za pozytywne info .. ja moj maz moj kot i pies - ci dwoje pazurki trzymaja

Asha, Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja jutro yestuje z laseczkami
przylaczasz sie???
a ja se jutro testa owu zapodam
i tym sposobem siknę z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:51
Asha, Iza75, Sylwia87 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH