Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oddzialy i przychodnie szpitalne likwiduja a koscioly i biora poselskie niedlugo beda na kazdej ulicy. sorry jak urazilam kogos uczucia, ale krew mnie zlewa na taka politykeSylwia87 wrote:Powiem Wam hit kurwa stulecia.. W moim powiecie niedługo nie będzie porodówki i ginekologi
Chcą zlikwidować 
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
iza czeka na @ a pewno nie przyjdzieSylwia87 wrote:No to Izka jeszcze może się pochwalić II kreskami no i Katja jeszcze jest po owu.
poszla do pracy i pewno nie zauważyła objawów tak ją szefowa w wkurwia i tęskni do Glucika
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:oddzialy i przychodnie szpitalne likwiduja a koscioly i biora poselskie niedlugo beda na kazdej ulicy. sorry jak urazilam kogos uczucia, ale krew mnie zlewa na taka polityke
Nie tylko Ciebie... Najlepsze jest to, że ta porodówka jest świetnie wyposażona, są super lekarze, opieka idealna, ale kurwa nie! Zlikwidujmy ją, bo po co ma być? -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:iza czeka na @ a pewno nie przyjdzie
poszla do pracy i pewno nie zauważyła objawów tak ją szefowa w wkurwia i tęskni do Glucika
Masz 100% racji
Poza tym od porodu Glutka trochę już minęło i mogła zapomnieć jakie są objawy ciąży
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nie wiem do czego to wszystko doprowadzi. mowi sie ze szkola i leczenie jest darmowe. do szkoly ciagle wplacam kase. trzeba kupic jak nie firanki do okna to gumoleum na podloge , to kupic farby pomalowac klase. ksiazki, przybory wszedzie kasa. lecze sie tylko prywatnie bo na kase chorych albo jest limit albo nie ma potrzeby badac. kurwa a skad na to brac kase ?Sylwia87 wrote:Nie tylko Ciebie... Najlepsze jest to, że ta porodówka jest świetnie wyposażona, są super lekarze, opieka idealna, ale kurwa nie! Zlikwidujmy ją, bo po co ma być?
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:nie wiem do czego to wszystko doprowadzi. mowi sie ze szkola i leczenie jest darmowe. do szkoly ciagle wplacam kase. trzeba kupic jak nie firanki do okna to gumoleum na podloge , to kupic farby pomalowac klase. ksiazki, przybory wszedzie kasa. lecze sie tylko prywatnie bo na kase chorych albo jest limit albo nie ma potrzeby badac. kurwa a skad na to brac kase ?
Jak mamy tak na wszystko wykładać kase to powinni zlikwidować podatki, a przynajmniej znacząco zmniejszyć i nie powinniśmy płacić składek zdrowotnych. A szkoły ds\ostają pieniądze na remonty
-
nick nieaktualny
-
Mi sie wydaje ze kase chca wylodzic i wogole to nie jego wyniki bo daty sie nie zgadzaja...cyrki mowie wam...jezeli mam tacje to ide do prawnika i sprawe zakladam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 13:37
Iza75, gigsa, mik82 lubią tę wiadomość
-
tez jestem z prywatna kasa chorych. bede placic lekarz bedzie o tym wiedzial i bedzie mnie szanowal bo inaczej kasy nie dostanie. teraz mnie ma w dupie bo to panstwo mu placi ale to przeciez tez moje kurwa pieniadze. szkola dostaje, ale ciagle na nic im nie starcza i altentycznie, byla skladka po 100 zl na dziecko z przeznaczeniem na remont i zakupy dla szkoly.Sylwia87 wrote:Jak mamy tak na wszystko wykładać kase to powinni zlikwidować podatki, a przynajmniej znacząco zmniejszyć i nie powinniśmy płacić składek zdrowotnych. A szkoły ds\ostają pieniądze na remonty

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

cykl szczęśliwy :* 1.06.2015