Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dotik jak bylo dokladnie u ciebie? cycki szyja bolesci itd w pierwszy dzien plamienia- oczywiecie
aaaaaaaaaaaaaaaaa i jak dlugo czekalas az sie rozkreci ?
no jeden dzień plamienia, chyba nic mnie nie bolało, następny dzień już @ i umieranie. ale daję mu szansę, w końcu owulkę normalną mi załatwił
a dużo Ty tego plamienia masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 18:31
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
tyle co kot napłakał . tylko ze brzuch mnie boli
. wzielam nospe jak zaczynalo bolec, bo po chuj mam sie meczyc . to moze byc tak ze za dużo progesteronu jest jeszcze i dlatego tylko plamienie i dopiero przyjdzie? kurwa ja nigdy nie mialam plamien przed @
-
Witam was dziewczeta sorki za zawracanie tylka ale do testowania jeszcze 6 dni wiec mam pytanko
Czy ktoras przed @ miala inaczej mowiac guzki na brodowkach od 3 dni piersi zrobily sie cieszki pelne w sumie w poprzednich miesiacach nie mialam z tym problemu brodawki sa szersze i pelno na nich takich podskornych krosteczek
-
poniewaz wszystkie laski albo sprzataja albo robia fasole albo grzebia w elzbiecie, wiec jestem tylko ja i ja mianowicie nie mam ale to podobno jeden z rzekomych objawow ciazowychTolcia25 wrote:Witam was dziewczeta sorki za zawracanie tylka ale do testowania jeszcze 6 dni wiec mam pytanko
Czy ktoras przed @ miala inaczej mowiac guzki na brodowkach od 3 dni piersi zrobily sie cieszki pelne w sumie w poprzednich miesiacach nie mialam z tym problemu brodawki sa szersze i pelno na nich takich podskornych krosteczek
a nie masz czasem plamien przed okresowych ? szukam ich wlascicielke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 18:55
Tolcia25, Iza75, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
o usia a ty nie miewasz plamien przed okresem ?amelia04072006 wrote:poniewaz wszystkie laski albo sprzataja albo robia fasole albo grzebia w elzbiecie, wiec jestem tylko ja i ja mianowicie nie ma ale to podobno jeden z rzekomych objawow ciazowych

a nie masz czasem plamien przed okresowych ? szukam ich wlascicielke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 18:56
-
Tolcia25 wrote:Witam was dziewczeta sorki za zawracanie tylka ale do testowania jeszcze 6 dni wiec mam pytanko
Ja tego na poczatku nie mialam.. Za to teraz owszem
brodawki srobily sie grudkowate takie twardsze i jakies wieksze..

cykl szczęśliwy :* 1.06.2015