Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Mi sie wydaje ze kase chca wylodzic i wogole to nie jego wyniki bo daty sie nie zgadzaja...cyrki mowie wam...jezeli mam tacje to ide do prawnika i sprawe zakladam
chamstwo w panstwie byloby calkowite, kur...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:tez jestem z prywatna kasa chorych. bede placic lekarz bedzie o tym wiedzial i bedzie mnie szanowal bo inaczej kasy nie dostanie. teraz mnie ma w dupie bo to panstwo mu placi ale to przeciez tez moje kurwa pieniadze. szkola dostaje, ale ciagle na nic im nie starcza i altentycznie, byla skladka po 100 zl na dziecko z przeznaczeniem na remont i zakupy dla szkoly.
O kurwa... 100 od dzieciaka? myślę, że kuratorium chciałoby się tym zainteresować... -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie
. wiemy jaki jest moment w cyklu, i wiemy co mozna odczuwac w danym okresie i to czujemy. tak sie wkręcamy ze czujemy sie w ciazy a tu nagle @ nas zalewa.
nasza psychika potrafi nas niezle wkrecic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nikt ci tego nie da, poniewaz dajesz kase, bo chcesz. jak nie dasz to juz nauczyciel dziecku wytlumaczy, dlaczego bedzie musialo ci sie chciec nastepnym razemSylwia87 wrote:A dlaczego bez pokwitowania? od podatku można by to odpisać
Masakra normalnie... Wyłudzacze 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 13:52
-
nick nieaktualny
-
Na chwile tylko...Amelia no przykro mi jak nie wiem co...Asha ciesze sie, ze Twój podjal dobra decyzje i pogada z tata..i ciekawa jestem o co biega z tymi wynikami bo jeśli faktycznie pomylili to macie następnego haka na tych oszolomow...
i witam nowa koleżankę, hej usia
idę dalej ogarniać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 15:24
-
No to ewidentnie coś tu śmierdziAsha wrote:Moj robil badania 17- tego wrzesnia a tam jest data 28 sierpnia i wczesniej czekalismy dwa tygodnie na wyniki a teraz kurwa przyszly na drugi dzien...cos mi smierdzi i tyle
-
Asha a to jedynie miejsce gdzie można zrobić te badania?Asha wrote:Moj robil badania 17- tego wrzesnia a tam jest data 28 sierpnia i wczesniej czekalismy dwa tygodnie na wyniki a teraz kurwa przyszly na drugi dzien...cos mi smierdzi i tyle
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 

jak tak można ?????