Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:tyle co kot napłakał . tylko ze brzuch mnie boli
. wzielam nospe jak zaczynalo bolec, bo po chuj mam sie meczyc . to moze byc tak ze za dużo progesteronu jest jeszcze i dlatego tylko plamienie i dopiero przyjdzie? kurwa ja nigdy nie mialam plamien przed @
no ja też w tym cyklu pierwszy raz. wcześniej, jak było plamienie to za kilka godzin przychodziła @, a nie na drugi dzień. tylko u mnie tego więcej było na pewno, u Ciebie to chyba tak tyci tylko...
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
no wlasnie bardzo malo. ja kiedy dostaje @ to zaczyna mi po troszeczku leciec i z czasem sie rozkreca. a teraz polecialo malo, zadnego skrzepu czy cus i tyledotik wrote:no ja też w tym cyklu pierwszy raz. wcześniej, jak było plamienie to za kilka godzin przychodziła @, a nie na drugi dzień. tylko u mnie tego więcej było na pewno, u Ciebie to chyba tak tyci tylko...
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie bardzo malo. ja kiedy dostaje @ to zaczyna mi po troszeczku leciec i z czasem sie rozkreca. a teraz polecialo malo, zadnego skrzepu czy cus i tyle
no to chyba pozostaje czekać, jaka jutro temp będzie, czy plamienie się rozręci... ciągle czekać na coś kurna no
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nie no musze brac i taka ewentualnosc. wlasnie sie zastanawiam bo jakby to mialo byc cos ciazowego to moze byc jakas niedomoga no i co dalej? 3 msc temu poleciala mi ciaza i ........usia89 wrote:Amelia a kopa Ci ktos zasadzil ? Badz optymistka, pójdz do gina a jak nie to albo beta albo sikaniec, nie skreslaj mozliwosci fasolki
-
amelia04072006 wrote:nie no musze brac i taka ewentualnosc. wlasnie sie zastanawiam bo jakby to mialo byc cos ciazowego to moze byc jakas niedomoga no i co dalej? 3 msc temu poleciala mi ciaza i ........

Amelia ja na Twoim miejscu poczekalabym do poniedzialku i jakby dalej @ nie bylo to umowilabym sie do gina..
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie no musze brac i taka ewentualnosc. wlasnie sie zastanawiam bo jakby to mialo byc cos ciazowego to moze byc jakas niedomoga no i co dalej? 3 msc temu poleciala mi ciaza i ........

lepiej byc dobrej mysli i to sprawdzic u lekarza
-
amelia04072006 wrote:zrob prezent cioci i wywal sowaczki i wklej bombelka

Niiieee no ja lubie miec te suwaczki , lubie na nie codziennie patrzec
Bábelini jest u mnie w pamietniku ktory zaczelam pisac , jak cos 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

cykl szczęśliwy :* 1.06.2015