Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakoś pusto tu dziś było

Ja wyskoczylam z mężem do kina, a potem coś zszamać i jak wróciłam to już nikogo nie było
Do jutra laseczki
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam laseczki

wczoraj puchy straszne byly, co jest?
Katja wnioskuje, ze sporo % wczoraj bylo ale potrzebne Ci to bylo kochana. I nie pierdol, ze sie stad wypisujesz bo Ci do tylka nakopie
co do M...nie znam calej Waszej historii ale skoro juz trzy razy Cie zostawil no to sorry...stary a glupi...no moze nie glupi ale na pewno niezdecydowany a w jego wieku to chyba powinien juz wiedzieć czego chce w życiu..moze sie myle..po co Ci taki facet kochana? Nie lepiej byc zdrowszym na ciele i duszy?
a co do ciąży...skkoro jestes pewna, ze jej nie ma...wiem, ze bardzo chcesz, jak każda z nas tutaj..ale pomyśl sobie czy w tej konkretnej sytuacji to moze nie lepiej, nic nie dzieje sie bez przyczyny...
Mam nadzieje, ze jednak tu wleziesz kochana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 08:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale podobno przy torbieli tez wychodza testy a u mnie dupa. juz mi sie nic nie chceSylwia87 wrote:Amelia powinnaś pójść do ginekologa. A przed tem zrobić bete żeby potwierdzić czy wykluczyć ciąże. Bo może Ty masz jakiego torbiela czy coś...
wydenerwowalam cala swoja energie
-
ja jesli mialabym pcos to chcialabym sprawdzic czy mam i jak czesto cykle bezowulacyjne wiec tak czy tak bede musiala mierzyc. ale juz bez staran o dzidzi. nie chce juz tego testowego nerwowania sieSylwia87 wrote:Niewykluczone... Sama się zastanawiam czy nie pierdyknąć mierzenia... Wiesz, zobaczyć tylko czy owu była i na tym koniec..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ostatnio myslalam ile czasu sie staram i zaczelam liczyc. przerazilam sie. wiem ze w porownaniu z innymi laskami to nie jest dlugo, ale okazalo sie ze mam pamiec wybiorcza. nie mam juz na to sil
chyba jednak za stara jestem na te klocki
Ej nie mów, że jesteś za stara... Endo ureguluje Ci hormony i zajdziesz... Długo już się staracie?
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

A reszta? Halooooo