Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
tez mnie to zastanawia. czlowiek kombinuje jak moze komus pomoc a ci co moga i powinni to uciekaja od obowiazkuAsha wrote:Dla mnie to jest nienormalne ze oboje jego starych pracuje w szpitalu i to nie na jakis gownianych stanowiskach tylko na bardzo wysokich i kurwa zadno z nich nie moze nic zrobic...na ja pierdole
straszne czasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 10:27
-
amelia04072006 wrote:tez mnie to zastanawia. czlowiek kombinuje jak moze komus pomoc a ci co moga i powinni to uciekaja od obowiazku
straszne czasy
My teraz jestesmy w takiej sytuacji ze ani w jedna ani w druga ktos musi nam pomoc...bo do ivf nie ma sensu w tym momencie startowac bez potwierdzenia wynikow -
nick nieaktualny
-
Hej kochane...nie mogę sie zalogować z lapka i wkurwa dostaje, z telefonu pisze..
Amelia Ty przestan z ta starością bo ja sie zalamie no...no zrob to dla mnie hah...i nie grzeb tak jak Asha karze
Teściu niezle pogral Asha ze swoja ale zawsze mozna swój blad naprawić..i faktycznie, przecież nie musi wiedzieć, ze pomogl.. -
Iza75 wrote:Hej kochane...nie mogę sie zalogować z lapka i wkurwa dostaje, z telefonu pisze..
Amelia Ty przestan z ta starością bo ja sie zalamie no...no zrob to dla mnie hah...i nie grzeb tak jak Asha karze
Teściu niezle pogral Asha ze swoja ale zawsze mozna swój blad naprawić..i faktycznie, przecież nie musi wiedzieć, ze pomogl..
Czesc Izunia
No pogral, ale to tez swiadczy o tym jaki to koles jest...kawal chuj i tyle...oszukal ja zeby za niego wyszla i tyle
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH