Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To nie dzwon do niego...matko co za dojrzałość...o nim mowieKatjaa wrote:Nie nie rozmawiałam z Nim... nie odbiera nie odpisuje a telefon włączył... więc co mam wnioskować... tyle że nie wie jak powiedzieć że zostaje z nią...
Asha lubi tę wiadomość
-
najpierw jehowcy wiezli go w bagazniku osobowki zeby go zjesc. ale glowa mu wystawala z bagaznika i zachaczyli konia glowa w znak drogowy i on wypadl z tego bagaznika i on nagle ożył. i przyszedl do mnie a ja dalam mu jesc ale on kulal i nie wiedzialam jak mu pomocIza75 wrote:Ja sie nie znam ale zaraz możemy cos wymyślać pod ten Twój sen
....a biegnący był czy stojący? 
Iza75, Asha lubią tę wiadomość
-
Ja wstalam ze strasznym bolem cyckow...snilo mi sie ze jade do Paryza ze swoim synem tylko byl bardzo malutki i z moimi rodzicami...i bylam w mieszkaniu bylego i tam lataly po domu dzieci jego siotry dwojka, ale ona ma tylko jedno...chuj wie o co chodzi
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
chyba musisz mu dac czas, zeby to on sie z kontaktowal z toba a jak sie nie odezwie to bedziesz wiedziala co postanowilKatjaa wrote:Nie nie rozmawiałam z Nim... nie odbiera nie odpisuje a telefon włączył... więc co mam wnioskować... tyle że nie wie jak powiedzieć że zostaje z nią...
.
-
Asha wrote:Ja wstalam ze strasznym bolem cyckow...snilo mi sie ze jade do Paryza ze swoim synem tylko byl bardzo malutki i z moimi rodzicami...i bylam w mieszkaniu bylego i tam lataly po domu dzieci jego siotry dwojka, ale ona ma tylko jedno...chuj wie o co chodzi
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:najpierw jehowcy wiezli go w bagazniku osobowki zeby go zjesc. ale glowa mu wystawala z bagaznika i zachaczyli konia glowa w znak drogowy i on wypadl z tego bagaznika i on nagle ożył. i przyszedl do mnie a ja dalam mu jesc ale on kulal i nie wiedzialam jak mu pomoc
Spoko...tez niezle hahahaha kolorowe czy nie?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH