Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiem że już nie powinnam pisać ani dzwonić... napisałam mu w sumie tylko to ze należy mi się wytłumaczenie... Kurwa ma 47 lat a mózg niedorozwinietego 10 latka... on się boi napisać ze to koniec bo wybaczajac mu 2 raz powiedzialam mu ze teraz jak mnie zostawi to nie ręczę za siebie... Ale chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jak po prostu nie będę się odzywala pokaże wtedy największą klasę jaka mogę bo prosić go o bycie razem nie ma opcji...
Iza75 lubi tę wiadomość
-
zrob mu kolo hujaKatjaa wrote:Wiem że już nie powinnam pisać ani dzwonić... napisałam mu w sumie tylko to ze należy mi się wytłumaczenie... Kurwa ma 47 lat a mózg niedorozwinietego 10 latka... on się boi napisać ze to koniec bo wybaczajac mu 2 raz powiedzialam mu ze teraz jak mnie zostawi to nie ręczę za siebie... Ale chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jak po prostu nie będę się odzywala pokaże wtedy największą klasę jaka mogę bo prosić go o bycie razem nie ma opcji...

sorry
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No! I tego sie trzymaj, postaraj sie chociazKatjaa wrote:Wiem że już nie powinnam pisać ani dzwonić... napisałam mu w sumie tylko to ze należy mi się wytłumaczenie... Kurwa ma 47 lat a mózg niedorozwinietego 10 latka... on się boi napisać ze to koniec bo wybaczajac mu 2 raz powiedzialam mu ze teraz jak mnie zostawi to nie ręczę za siebie... Ale chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jak po prostu nie będę się odzywala pokaże wtedy największą klasę jaka mogę bo prosić go o bycie razem nie ma opcji...