Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
hahhaha..sorry kochanaamelia04072006 wrote:najpierw jehowcy wiezli go w bagazniku osobowki zeby go zjesc. ale glowa mu wystawala z bagaznika i zachaczyli konia glowa w znak drogowy i on wypadl z tego bagaznika i on nagle ożył. i przyszedl do mnie a ja dalam mu jesc ale on kulal i nie wiedzialam jak mu pomoc
...hmmn to moze znaczy zebys sie nie poddawała...skoro kon prawie leb stracil i ozyl to znaczy, ze Ty tez jeszcze odzyjesz ...inaczej tego w słowach nie umiem opisac
amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
hahahahahaIza75 wrote:hahhaha..sorry kochana
...hmmn to moze znaczy zebys sie nie poddawała...skoro kon prawie leb stracil i ozyl to znaczy, ze Ty tez jeszcze odzyjesz ...inaczej tego w słowach nie umiem opisac
ty lepiej nie idz na wrozke
Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:

I jeszcze tez pamietam mielismy samolot 12:25 i sie strasznie spieszylismy...moi starzy wogole...i jechalismy samochodem i moj syn sie porzygal i na siedzieniu z tylu te rzygi pamietam...no masakra....znowu szczegolow do cholery...i latalam po domu torby z pieluchami szukalam hahahaha
Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
czlowiek zamiast w nocy odpoczac to jakies schizowane cus sie po łbie paletaAsha wrote:I jeszcze tez pamietam mielismy samolot 12:25 i sie strasznie spieszylismy...moi starzy wogole...i jechalismy samochodem i moj syn sie porzygal i na siedzieniu z tylu te rzygi pamietam...no masakra....znowu szczegolow do cholery...i latalam po domu torby z pieluchami szukalam hahahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:I jeszcze tez pamietam mielismy samolot 12:25 i sie strasznie spieszylismy...moi starzy wogole...i jechalismy samochodem i moj syn sie porzygal i na siedzieniu z tylu te rzygi pamietam...no masakra....znowu szczegolow do cholery...i latalam po domu torby z pieluchami szukalam hahahaha
Dlaczego ja nie pamietam swoich snów...
Ta dwójka dzieci...a wiadomo, ze jest tylko jedno w realu...to to drugie to czyje? Hmmmm
-
amelia04072006 wrote:czlowiek zamiast w nocy odpoczac to jakies schizowane cus sie po łbie paleta

Moze dlatego tak pozno wstalam hahahahah bo sie ztyralam hahaha tym jezdzeniem aaaa i jeszcze psy byly tez jeden mnie podgzyzal i sie w lazience zamknelam od niego a potem zaczal sie gryzc z innymi

na ktora przyjsc?