Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:wlasnie rozgladam sie za testami ciazowymi i zastanawiam sie czy kupic w komplecie z owulacyjnymi na nastepny miesiac czy tylko ciozowe
A ty planujesz nastepny cykl? Bo ja tam na twoim wykresie nastepnego nie widzemik82 lubi tę wiadomość
-
No i zniknęłam bo "ukochana" szwagierka przyszła. No i już mnie wkurwiła ostro bo sama jest po dwóch poronieniach jakieś 10 lat temu a teraz ma 50 lat i jest najmądrzejsza w temacie. I u mnie to co się stało z małą to na bank bakteria i mój gin jest do dupy bo powinien ją znaleźć. No rzesz kurwa...jak ja zacznę teraz bakterii szukać chuj wie jakiej to mi do starości zejdzie...to wtedy na bank zaciąże... na 100% kurwa wtedy mi się uda...No sorry ale mi się ulało no...
-
mik82 wrote:No i zniknęłam bo "ukochana" szwagierka przyszła. No i już mnie wkurwiła ostro bo sama jest po dwóch poronieniach jakieś 10 lat temu a teraz ma 50 lat i jest najmądrzejsza w temacie. I u mnie to co się stało z małą to na bank bakteria i mój gin jest do dupy bo powinien ją znaleźć. No rzesz kurwa...jak ja zacznę teraz bakterii szukać chuj wie jakiej to mi do starości zejdzie...to wtedy na bank zaciąże... na 100% kurwa wtedy mi się uda...No sorry ale mi się ulało no...
Rodzina zajebista jest jezeli chodzi o dobre rady i wspolczucie...pierwsi na liscie zawsze...jak malo od zycia dostalas idz pogadaj z rodzina to cie dobija....zajebac golymi rekami sorry...a ty nie przepraszaj od tego tu jestesmymik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No i zniknęłam bo "ukochana" szwagierka przyszła. No i już mnie wkurwiła ostro bo sama jest po dwóch poronieniach jakieś 10 lat temu a teraz ma 50 lat i jest najmądrzejsza w temacie. I u mnie to co się stało z małą to na bank bakteria i mój gin jest do dupy bo powinien ją znaleźć. No rzesz kurwa...jak ja zacznę teraz bakterii szukać chuj wie jakiej to mi do starości zejdzie...to wtedy na bank zaciąże... na 100% kurwa wtedy mi się uda...No sorry ale mi się ulało no...
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Rodzina zajebista jest jezeli chodzi o dobre rady i wspolczucie...pierwsi na liscie zawsze...jak malo od zycia dostalas idz pogadaj z rodzina to cie dobija....zajebac golymi rekami sorry...a ty nie przepraszaj od tego tu jestesmy
-
Asha wrote:Kochana jakbys wszystko wiedziala i wszystko przeszla i wogole wszystko to napewno bys umiala
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No zajebista...super...a leki wszystkie do dupy, chemia...mnie i dziecko zabiją i koniec...ło jezuuuu że ja dałam radę tego wysłuchać i się nie pochlastałam...dzielna jestem nie?
Noooo...amelia gdzie ten tulipan...jej tez damymik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kochana jakbys wszystko wiedziala i wszystko przeszla i wogole wszystko to napewno bys umiala