Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Czyli w sumie jakos sie kreci, pomijajac brak czasu...a Ty ostatnio tak padasz wczesnie czy mialas tak zawsze?...eeee nie chyba ostatnio, bo przeciez dlugo nie raz siedzialysmy tutaj....
Przelotnie to i u mnie jest odkąd do roboty wróciłam...ja nie wiem jak i kiedy my ta dzidzie splodzimy ;-(
tek wieczny brak czasu zabila niejeden zwiazek, szkoda ze sa takie czasy. czlowiek ciagle cos goni a i tak wiecznie czegos brakuje. a teraz twoj malz co robi ? -
amelia04072006 wrote:tak mailam kiedy ciaza mi poleciala, tylko mielam jeszcze straszne zawroty glowy. w tym moim dluuuuuuugim cyklu bylo gites moglam noce zawalic a w dzien bez problemu funkcjonowalam a kilka dni po owulce sie zaczelo i tak trzyma.
tek wieczny brak czasu zabila niejeden zwiazek, szkoda ze sa takie czasy. czlowiek ciagle cos goni a i tak wiecznie czegos brakuje. a teraz twoj malz co robi ?
a malz teraz przymierza sie do meczu, w niedziele robi sobie wolne -
amelia04072006 wrote:byla i zaginela
czekam na wiadomosci od m
szafy wysprzatalam, poprasowalam sterty ubrań, zupę na jutro zrobiłam i czekam na wieści
-
amelia04072006 wrote:a nie wiesz przy okazji czemu boli mnie jajnik i mam goraczke? bo juz kurwa glupia jestem