Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Was wszystkie caluje i pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki
tak sie niesmialo przypominam
dalej czuje sie chujowo i jutro bede blagala gina o prochy na mdlosci bo babka w aptece powiedziala mezowi ze sa ale na recepte. Bo ja dziewczynki juz czwarty tydzien leze i zdycham
-
shimmer_lip wrote:A ja Was wszystkie caluje i pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki
dalej czuje sie chujowo i jutro bede blagala gina o prochy na mdlosci bo babka w aptece powiedziala mezowi ze sa ale na recepte. Bo ja dziewczynki juz czwarty tydzien leze i zdycham
to niedlugo minie
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie spoko, ja sie nie denerwuje wiem co robilam przez caly msc wiec nie oge wykluczac
. ale boli mnie jeden jajnik i troche sie tego bac
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:A ja Was wszystkie caluje i pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki
-
I zapomniałam napisać, że śliczne masz zdjęcie przy suwaczku -
amelia04072006 wrote:mowisz ? no chyba z lewego byla , a goraczka ? plamienia ?
Więc mijamy nadzieje, że to nic złego tylko fasol się zadamawia.Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:matko, shimmer ja ostatnio czesto mysle o tobie. dawno cie nie bylo i troche sie martwilam czy cos sie nie stalo.
jedno co mi sie podoba to jem jak kobyla i waze mniej niz przed ciaza
-
Amelia, a plamienia to nie mam pojęcia. Może to niby @, a może plamienia przed @, nie wiem. Ja zanim nie brałam lutki to przed @ miałam kilka dni plamien, ale mojej byłej gin to nie obchodziło.
Skoro plamienia są w terminie @ to może jednak się udało. Cicho na to liczę. -
gigsa wrote:Ale lepiej poradź się gina co możesz wziąć.
I zapomniałam napisać, że śliczne masz zdjęcie przy suwaczkujasne ze sie poradze chociaz ten moj gienek to taki starej daty i boje sie ze mnie bedzie chcial zbyc imbirem
a imbirem to ja wymiotuje koncertowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:13
-
gigsa wrote:Napisze Ci tak. Jak miałam ten długi cykl to po owu aż do @ bolał mnie brzuch z prawej strony i jajnik. Prawy, bo z tego było owu. Też miałam juz schizy, że pozamaciczna lub torbiel. Zaczęłam grzebać w necie i tam często powtarzalo się, że w przypadku ciąży pozamacicznej w 90% boli brzuch z prawej strony i prawy jajnik. I ten ból z dnia na dzień się nasila.
Więc mijamy nadzieje, że to nic złego tylko fasol się zadamawia. -
gigsa wrote:Amelia, a plamienia to nie mam pojęcia. Może to niby @, a może plamienia przed @, nie wiem. Ja zanim nie brałam lutki to przed @ miałam kilka dni plamien, ale mojej byłej gin to nie obchodziło.
Skoro plamienia są w terminie @ to może jednak się udało. Cicho na to liczę.
ZAŚ ci podziekuje -
shimmer_lip wrote:Bardzo dziekuje
jasne ze sie poradze chociaz ten moj gienek to taki starej daty i boje sie ze mnie bedzie chcial zbyc imbirem
a imbirem to ja wymiot