Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Snilo mi sie.....ze prysznic byl zapchany ale nie na dole tylko byl taki pojemnik bialy nad glowa z dziurkami ...taki 40/40 cm...i z niego leciala woda...i ja go nie moglam odepchac...no w pokoju obok byla laska ktora wlasnie odpychala taki prysznic i pytam sie jak ona to robi....a ona mowi tak.....biore szynke parmenska ( hahahahah) i zostawiam na jakies dwa dni zeby bakteria zaczela sie czepiac i zeby zaczela gnic....i potem myje ten prysznic ta szynka , i te bakterie jedza te bakterie z prysznica hahahaha i jest elegancko odblokowany hahahahahah
No masakra jakie sny mamIza75, usia89, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:musze sie zastanowic w co zainwestowac kase. moj malz ma kiepskie libido i ja tez, wiec zeby se poprawic nasze chcei lozkowe skoro dzidzi nie bedzie. zastanawiam sie co kupic mace czy donga. ktos cos wie czy musze szukac info gdzie indziej ?
Moze dziewczyny cos wiedza...ja niestety ci tutaj nie pomogenam pomogl sam seks...im wiecej tym wiecej...i mleczko jeszcze do tego wszystkiego
-
Dzień dobry wszystkim
Jesteśmy Mistrzami Świata w siatkówce:-)
Weekend miałam intensywny więc dziś mam duuuuuużo stron do nadrobienia. Coś za coś
Rano byłam na badaniu i zobaczymy co mi luteina pomogła przez te trzy dni.
Asha przepraszam jeśli już pisałaś bo nie doczytam teraz, ale jak rozmowa m z ojcem?
Amelia tort bedzie tylko kabel do tel. muszę znależć ale to chwilę potrwa bo muszę dziś podatek dochodowy policzyć w robocie:-(
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Moze dziewczyny cos wiedza...ja niestety ci tutaj nie pomoge
nam pomogl sam seks...im wiecej tym wiecej...i mleczko jeszcze do tego wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 09:49
-
mik82 wrote:Dzień dobry wszystkim
Weekend miałam intensywny więc dziś mam duuuuuużo stron do nadrobienia. Coś za coś
Asha przepraszam jeśli już pisałaś bo nie doczytam teraz, ale jak rozmowa m z ojcem?
Amelia tort bedzie tylko kabel do tel. muszę znależć ale to chwilę potrwa bo muszę dziś podatek dochodowy policzyć w robocie:-(
Czesc kochana...rozmowa dobrze...ojciec ma pomoc...nie wyjebal go za drzwi...nawet sie przejal...rozczulil sie chlopak nawet ze na wnuki jest gotowy ze by pomogl i by sie zajmowal itd...moze dlatego ze szanse mamy male...a moze faktycznienawet ma z zonka pogadac czy znaja androloga zeby m pomoc...w szoku bylam..no i m mi podziekowal ze go tak namawialam ..czytaj ( zmusilam)
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nam te próby posiadania dziecka wyszly bokiem. kurwa to bylo jak fabryka plemnikow a nie przyjemnosc. teraz mam wstret do tego. musze nas czyms na faszerowac. ok , bede szukac u zielarek
Daj znac jak znajdzieszlubczy napewno ale nie pamietam co jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 09:53
-
Asha wrote:Czesc kochana...rozmowa dobrze...ojciec ma pomoc...nie wyjebal go za drzwi...nawet sie przejal...rozczulil sie chlopak nawet ze na wnuki jest gotowy ze by pomogl i by sie zajmowal itd...moze dlatego ze szanse mamy male...a moze faktycznie
nawet ma z zonka pogadac czy znaja androloga zeby m pomoc...w szoku bylam..no i m mi podziekowal ze go tak namawialam ..czytaj ( zmusilam)
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dzień dobry wszystkim
Amelia tort bedzie tylko kabel do tel. muszę znależć ale to chwilę potrwa bo muszę dziś podatek dochodowy policzyć w robocie:-( -
amelia04072006 wrote:spoko, czekam i na torta i na twoje badania i na test izy i na @. bede czekac
Asha, dotik lubią tę wiadomość