Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Snilo mi sie.....ze prysznic byl zapchany ale nie na dole tylko byl taki pojemnik bialy nad glowa z dziurkami ...taki 40/40 cm...i z niego leciala woda...i ja go nie moglam odepchac...no w pokoju obok byla laska ktora wlasnie odpychala taki prysznic i pytam sie jak ona to robi....a ona mowi tak.....biore szynke parmenska ( hahahahah) i zostawiam na jakies dwa dni zeby bakteria zaczela sie czepiac i zeby zaczela gnic....i potem myje ten prysznic ta szynka , i te bakterie jedza te bakterie z prysznica hahahaha i jest elegancko odblokowany hahahahahah
No masakra jakie sny mam
wrocilam wlasnie z terenu, leje wiec fajnie bylo...ale bylam tez w tzw. Miedzyczasie u mojego Endo i potwierdzil wszystko co Amelia mu mowilas apropos tego, ze wyniki są na stan sprzed okolo 4 tygodni itd. I pogrstuliwal zwiększenia dawki..i dal mi jeszcze skierowanie na tsh, ft4, prolaktyne i progesteron...
no a u mnie @ brak, lekko brzuch pobolewa i tyle..nie testuje narazieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hahahah o kurwa jak sie obsmialam...ze aż nie doczytam co tam naskrobalyscie dalej
wrocilam wlasnie z terenu, leje wiec fajnie bylo...ale bylam tez w tzw. Miedzyczasie u mojego Endo i potwierdzil wszystko co Amelia mu mowilas apropos tego, ze wyniki są na stan sprzed okolo 4 tygodni itd. I pogrstuliwal zwiększenia dawki..i dal mi jeszcze skierowanie na tsh, ft4, prolaktyne i progesteron...
no a u mnie @ brak, lekko brzuch pobolewa i tyle..nie testuje narazie
co do braku @ to sie ciesze a teraz ulubiona mina ashy
UWAGA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:27
Iza75, Asha lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hahahah o kurwa jak sie obsmialam...ze aż nie doczytam co tam naskrobalyscie dalej
no a u mnie @ brak, lekko brzuch pobolewa i tyle..nie testuje narazie
Przynajmniej humor ci poprawilam hahahahhaIza75 lubi tę wiadomość