Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:noo to troche sie ich nazbieralo
o kim o sobie zapomnialasAnia_84 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ale ja to jeszcze tydzień, więc później
hihi
gigsa lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:
to ile Ty tego kupiłaś?
Ania_84, dotik lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Zamówiłam 150 sztuk i przysłali mi tran, wiec reklamowalam. Zamówiłam u innego sprzedawcy 150 sztuk, bo tamci się nie odzywa li i nie odbierali tel. Teraz dostałam jeden i wiadomość od tego pierwszego sprzedawcy, że też mi już wysłał nowa paczkę. Czyli będę miała 300 sztuk
gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Ja jestem tu nowa i chcialabym sie poradzic was. 20 wrzesnia wzielam duza dawke pregnylu bo az 10000j, i lekarz kazal mi 12 dni potem zrobic test. Tylko ze ja do testow podchodze z dystansem poniewaz mialam kilka razy falszywie dodatnie i zastanawiam sie czy dobrze by bylo jakbym np 1 i 3 pazdziernika zrobila bete? Byly by to 11 i 13 dni po pregnylu. Nie wytrzymalabym chyba przez weekend gdybym nie wiedziala... poradzcie mi...
-
Witaj Apaulaa
Co do Prenagylu to się nie wypowiem, bo się nie znam.
W takim wypadku beta to chyba dobre rozwiązanie
A owu miałaś potwierdzone przez gina? 11 dpo to może byc za wcześnie, ale 13 to beta powinna coś pokazaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 12:40
-
Odebrałam wynik progesteronu i mam 32,32 i teraz mam zawieszkę , bo wynik przekracza normy dla fazy lutealnej i jest w granicach ciąży I trymestr ale przecież to nic nie oznacza bo biorę luteinę. Tylko nie spodziewałam się, że ona aż tak zawyży wynik.
Tylko co ja mam teraz ginowi powiedzieć? Przecież od razu się skapuje że brałam coś na własną rękęAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:CO do pregnylu to wiem ze 14 dni od podnania zastrzyku powinno sie odczekac bo moze falszowac wynik
-
nick nieaktualnyMi wlasnie lekarz powiedzial ze 12 dni po pregnylu zrobic test... akurat wszystko dzialo sie w weekend wiec moj gin nie przyjmowal i nie mam potwierdzonego...
powiedzial ze pecherzyki sa dosc duze i kazal wziasc pregbyl duza dawke zeby byla pewnosc owulacji...
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Odebrałam wynik progesteronu i mam 32,32 i teraz mam zawieszkę , bo wynik przekracza normy dla fazy lutealnej i jest w granicach ciąży I trymestr ale przecież to nic nie oznacza bo biorę luteinę. Tylko nie spodziewałam się, że ona aż tak zawyży wynik.
Tylko co ja mam teraz ginowi powiedzieć? Przecież od razu się skapuje że brałam coś na własną rękę
choc ja po cichu licze ze to jednak kropeczka
Apaullaa.. oczekiwanie jest najciezsze ale lepiej poczekac niz pozniej plakac bo czlowiek sie nastawil .. mi jak podawali ovitrelle to lkearz mowil.. 14 dni po zrobic dopieor test a to byla mniejsza dawka niz tyle pregnylugigsa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a jaka dawke bierzesz tej lutki >> bo po 3 dniach to az tyle chyba by nie podniosl .. chyba ze normalnie masz wysoki prog
choc ja po cichu licze ze to jednak kropeczka
Apaullaa.. oczekiwanie jest najciezsze ale lepiej poczekac niz pozniej plakac bo czlowiek sie nastawil .. mi jak podawali ovitrelle to lkearz mowil.. 14 dni po zrobic dopieor test a to byla mniejsza dawka niz tyle pregnylu
W poprzednim cyklu miałam 7 w 7dpo a teraz w piatek w 4 dpo było już super bo 10,45 więc żeby mieć pewność że czegoś nie przeoczę to wzięłam "luteinę 100" raz dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 13:07
-
nick nieaktualnyHej Kochane!
U mnie testy dalej pozytywne... Testowe ciemniejsze od kontrolnych. Na prawdę zaczyna mnie to zastanawiać...
Byłam dziś u dermatologa i chciałabym napisać co mi przepisał, może któreś to pomoże.
Akneroxid - maść (cena około 30 zł) BEZ RECEPTY
Aknemycin - maść antybiotyk (cena około 30 zł)
+ krem nawilżający Cethapil (nie kupiłam jeszcze więc nie wiem ile kosztuje) BEZ RECEPTY
Do tego dieta bez produktów mlecznych.
To tak dla wszystkich które nie wiedzą co mogłyby używać w ciąży i okresie starań na trądzik spowodowany na przykład tak jak w moim przypadku braniem luteiny.
Buziaki! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 13:16