Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane
Asha cieszę się ogromnieJa też dziś miałam straszny sen, że bezrobotna tesciowa zaszła w ciążę i poszła do sądu żebyśmy my płacili dla niej alimenty, bo przecież ona bez środków do życia. Zadzwoniłam do niej i nawrzucałam przez tel. Potem była burza u niej w domu i grad powala okna. Ja zamiast ratować ją to pobieglam kozy i krowy ratować. A potem raptem znalazłam się na rozmowie na jakiejś uczelni i jakiś profesor mi pow. ze jak będę grzeczna i będę robić co on chce to mnie przyjmie na uczelnię, a potem zaczął sapać i uciekłam. Potem był stary budynek w opustoszalym przedszkolu i tam koleżanka sprzedawała odżywki do włosów.
Dodam, że ziół nie pijęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:57
dotik lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Cześć Kochane
Asha cieszę się ogromnieJa też dziś miałam straszny sen, że bezrobotna tesciowa zaszła w ciążę i poszła do sądu żebyśmy my płacili dla niej alimenty, bo przecież ona bez środków do życia. Zadzwoniłam do niej i nawrzucałam przez tel. Potem była burza u niej w domu i grad powala okna. Ja zamiast ratować ją to pobieglam kozy i krowy ratować. A potem raptem znalazłam się na rozmowie na jakiejś uczelni i jakiś profesor mi pow. ze jak będę grzeczna i będę robić co on chce to mnie przyjmie na uczelnię, a potem zaczął spać i uciekłam. Potem był stary budynek w opustoszalym przedszkolu i tam koleżanka sprzedawała odżywki do włosów.
Dodam, że ziół nie piję
Hahahaaha tez dobrze hahahaha -
Już i tak zalała nam za skórę, a teraz to. Pewnie podświadomie wkurwia mnie to, że na nas żeruje i jeszcze dupe nam obrabia Spotkaliśmy znajomego w sobotę i nawet jemu się żalila jacy to my nie dobrzy itd. że przez nas pracę straciła... tylko co my mamy do tego ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:37
-
ja ostatnio malo sie udzielam duzo pracy malo snu
wczoraj caly dzien mialam wyklady z terapeutami i farmaceutami ..
dzis maz I dzien w pracy tylko eskiem napisal zepraca dwu zmianowa 6-14 i 13:30-21:30
pozniej jade zlozyc dokumenty ana kurs z angielskiego
a tak ogolnie to sporo przez weekend rozmawialismy z mezem.. i zaskoczylo mnie bo zatrzymal sie ostatnio przy domku.. bo zastanwiamy sie nad zmiana meiszkania jak rozstrzygni sie sprawa spadkowa
i tak patrzy na ten dom i mowi .. wiesz fajnie by ylo tu sobie kupic dom..zobacz blisko przedszkole, szkola dla naszego dziecka przychodnia park
i o dziwo..nie wiem skad sie to u meza bierze..ale nie ma skrupulow..ak ktos sie pyta czemu nie mamy dzieci to mowi.. po porstu poki co nie mamy czym sie zaplodnic.. ale jestesmy w trakcie kuracji
jestem z niego dumna..ze pogodzil sie z pewnymi rzeczami ze umie mowic o naszym problemie szczerze -
tak patrze i chyba szu=ykuje sie tu kilka testowanek w ciagu kilku dni
Asha jak cos to wal smialo jelsi chodzi o andrologowtak ja napisalam ci w pamietniku
-
Amelia miała testować, ale nie sikneła. Iza też nadal nie ma @
Potem Katjaa, Mik i Sylwia. Może o kimś zapomniałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 12:07
Ania_84, usia89, Iza75 lubią tę wiadomość