Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Odebrałam wynik progesteronu i mam 32,32 i teraz mam zawieszkę , bo wynik przekracza normy dla fazy lutealnej i jest w granicach ciąży I trymestr ale przecież to nic nie oznacza bo biorę luteinę. Tylko nie spodziewałam się, że ona aż tak zawyży wynik.
Tylko co ja mam teraz ginowi powiedzieć? Przecież od razu się skapuje że brałam coś na własną rękę
Ja mialam 37 i w ciazy nie bylam....chyba -
nick nieaktualnyJaki może być powód wysokiego LH? Że te testy już tyle dni wychodzą ciągle pozytywne? (cały czas kreska testowa jest ciemniejsza lub taka sama jak kontrolna). Jajniki mam podobno ok, więc to raczej nie zespół policystycznych jajników. Ogólnie trwa to 8 dni, z czego 2 wyszły negatywne, a więc 6 pozytywów.
-
MalaCzarna wrote:Jaki może być powód wysokiego LH? Że te testy już tyle dni wychodzą ciągle pozytywne? (cały czas kreska testowa jest ciemniejsza lub taka sama jak kontrolna). Jajniki mam podobno ok, więc to raczej nie zespół policystycznych jajników. Ogólnie trwa to 8 dni, z czego 2 wyszły negatywne, a więc 6 pozytywów.
Idz do gina albo na badania to sprawdzisz -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Ok, ale jakie badania? U ginekologów ostatnio byłam to twierdzą że wszystko ze mną ok... Masakra jakaś. Poronienia, testy ciągle pozytywne, ostatnio nawet jakieś plamienia po @ i wszystko jest ok...
To zmien gina...badania...poziomu lh -
Asha wrote:Ja mialam 37 i w ciazy nie bylam....chyba
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Jaki może być powód wysokiego LH? Że te testy już tyle dni wychodzą ciągle pozytywne? (cały czas kreska testowa jest ciemniejsza lub taka sama jak kontrolna). Jajniki mam podobno ok, więc to raczej nie zespół policystycznych jajników. Ogólnie trwa to 8 dni, z czego 2 wyszły negatywne, a więc 6 pozytywów.
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Nie no ja na ciążę to nawet nie liczę za bardzo zresztą żaden wynik w 7 dpo nie jest wyznacznikiem ciąży ale zastanawiam się jak bardzo luteina mogła przekłamać wynik:-(
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:mi endo mowil o pcos ale to nie tylko jajniki. nadnercza tez powoduja policystyczne jajniki. jak lh jest wysokie to testy bede zawsze wychodzic pozytywne.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A mi właśnie nie wychodziły tak nigdy. Zawsze tylko 1-2 dni... I to jeden dzień zazwyczaj z ciemniejszą testową od kontrolnej. A teraz codziennie.
I co uwazasz ze juz nigdy nic ci sie nie zmieni? Czarna prosze cie...co miesiac jest inaczej..jeszcze tego nie zauwazylas -
nick nieaktualny