Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mala zapominasz ze jestes po poronieniu. musisz zrozumiec ze organizm dostal pozadnego strzala samym poronieniem .to ze doszlo do poronienia to znaczy ze cos bylo nie tak. musisz isc do gina ktory to wszystko sparwadzi. jesli oni to zignorowali i nic nie robia to chyba powinnas poszukac kogos bardziej kumategoMalaCzarna wrote:Nie wierzę w te teorie że po zapłodnieniu mogą wychodzić ciągle pozytywne testy, ale też nigdy tak nie miałam, wychodził 1 może 2 i tyle... Z kąd taki wysoki poziom LH może się robić, zakładając że to właśnie nie ciąża.
Asha, mik82, gigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
hahaha....taaaa...tylko ja dziś idę do gina i nie mogę mu tego dzisiejszego wyniku pokazać bo chłop od razu zaczai że sama się leczęamelia04072006 wrote:tym sie nie przejmuj. nie stresuj fasoli. nic nie zrobisz. jak wyjdzie test powtórzysz badania idziesz do gina i daje ci dopalacze

Chyba dam mu ten wynik z piatku i powiem że wyznaczony dzień badania mi się popieprzył
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:W moim mieście jest jeszcze jeden podobno dobry, który mojej szwagierce po poronieniu też nic nie zlecił, a ona stara się już pół roku i dalej nic nie zleca. Chyba trzeba sobie radzić samemu...

Juz pol roku....mowisz
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nooooooooooooooooo ja tez bym tak zrobila. nie wkurwiaj gienka bo ci sie jeszcze chlop przydamik82 wrote:hahaha....taaaa...tylko ja dziś idę do gina i nie mogę mu tego dzisiejszego wyniku pokazać bo chłop od razu zaczai że sama się leczę
Chyba dam mu ten wynik z piatku i powiem że wyznaczony dzień badania mi się popieprzył
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To nie musi być PCO to może być cykl bezowulacyjny albo pęcherzyk zluteinizowany tzn. nie pęknięty i wtedy lh będzie wysokie. Prawdopodobnie ja takie miałam w ubiegłym cyklu bo mój progesteron to potwierdził. Ja na Twoim miejscu poszłabym na badanie progesteronu Jeśli jest powyżej 10 to była owu a jeśli nie to coś jest nie tak w tym cykluMalaCzarna wrote:Z dnia na dzień PCO się nie robi...
-
nick nieaktualny
-
siedzisz na forum, pytaj lasek po poronieniach co robily. jest net wiec wiele mozna sie dowiedziec. nie czekaj az oni sie domysla. to juz nie te czasyMalaCzarna wrote:W moim mieście jest jeszcze jeden podobno dobry, który mojej szwagierce po poronieniu też nic nie zlecił, a ona stara się już pół roku i dalej nic nie zleca. Chyba trzeba sobie radzić samemu...

-
i dlatego mimo odpuszczenia bede mierzyc tempkimik82 wrote:To nie musi być PCO to może być cykl bezowulacyjny albo pęcherzyk zluteinizowany tzn. nie pęknięty i wtedy lh będzie wysokie. Prawdopodobnie ja takie miałam w ubiegłym cyklu bo mój progesteron to potwierdził. Ja na Twoim miejscu poszłabym na badanie progesteronu Jeśli jest powyżej 10 to była owu a jeśli nie to coś jest nie tak w tym cyklu
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMożliwe. Choć objawy owulacyjne miałam, ale kto wie? Obiecałam sobie że w tym cyklu nie robię żadnych badań, może w przyszłym.mik82 wrote:To nie musi być PCO to może być cykl bezowulacyjny albo pęcherzyk zluteinizowany tzn. nie pęknięty i wtedy lh będzie wysokie. Prawdopodobnie ja takie miałam w ubiegłym cyklu bo mój progesteron to potwierdził. Ja na Twoim miejscu poszłabym na badanie progesteronu Jeśli jest powyżej 10 to była owu a jeśli nie to coś jest nie tak w tym cyklu
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:A mi właśnie nie wychodziły tak nigdy. Zawsze tylko 1-2 dni... I to jeden dzień zazwyczaj z ciemniejszą testową od kontrolnej. A teraz codziennie.
Takie zdanie znalazłam w artykule nt owulacji: "Stały wysoki poziom LH uniemożliwia owulację"
Witam dziewuszki
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
No też tak myślęamelia04072006 wrote:nooooooooooooooooo ja tez bym tak zrobila. nie wkurwiaj gienka bo ci sie jeszcze chlop przyda

amelia04072006 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH