Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Nie wierzę w te teorie że po zapłodnieniu mogą wychodzić ciągle pozytywne testy, ale też nigdy tak nie miałam, wychodził 1 może 2 i tyle... Z kąd taki wysoki poziom LH może się robić, zakładając że to właśnie nie ciąża.
Asha, mik82, gigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tym sie nie przejmuj. nie stresuj fasoli. nic nie zrobisz. jak wyjdzie test powtórzysz badania idziesz do gina i daje ci dopalacze
Chyba dam mu ten wynik z piatku i powiem że wyznaczony dzień badania mi się popieprzył
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:W moim mieście jest jeszcze jeden podobno dobry, który mojej szwagierce po poronieniu też nic nie zlecił, a ona stara się już pół roku i dalej nic nie zleca. Chyba trzeba sobie radzić samemu...
Juz pol roku....mowiszamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:hahaha....taaaa...tylko ja dziś idę do gina i nie mogę mu tego dzisiejszego wyniku pokazać bo chłop od razu zaczai że sama się leczę
Chyba dam mu ten wynik z piatku i powiem że wyznaczony dzień badania mi się popieprzył
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Z dnia na dzień PCO się nie robi...
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:W moim mieście jest jeszcze jeden podobno dobry, który mojej szwagierce po poronieniu też nic nie zlecił, a ona stara się już pół roku i dalej nic nie zleca. Chyba trzeba sobie radzić samemu...
-
mik82 wrote:To nie musi być PCO to może być cykl bezowulacyjny albo pęcherzyk zluteinizowany tzn. nie pęknięty i wtedy lh będzie wysokie. Prawdopodobnie ja takie miałam w ubiegłym cyklu bo mój progesteron to potwierdził. Ja na Twoim miejscu poszłabym na badanie progesteronu Jeśli jest powyżej 10 to była owu a jeśli nie to coś jest nie tak w tym cyklu
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:To nie musi być PCO to może być cykl bezowulacyjny albo pęcherzyk zluteinizowany tzn. nie pęknięty i wtedy lh będzie wysokie. Prawdopodobnie ja takie miałam w ubiegłym cyklu bo mój progesteron to potwierdził. Ja na Twoim miejscu poszłabym na badanie progesteronu Jeśli jest powyżej 10 to była owu a jeśli nie to coś jest nie tak w tym cyklu
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:A mi właśnie nie wychodziły tak nigdy. Zawsze tylko 1-2 dni... I to jeden dzień zazwyczaj z ciemniejszą testową od kontrolnej. A teraz codziennie.
Takie zdanie znalazłam w artykule nt owulacji: "Stały wysoki poziom LH uniemożliwia owulację"
Witam dziewuszkiAsha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nooooooooooooooooo ja tez bym tak zrobila. nie wkurwiaj gienka bo ci sie jeszcze chlop przyda
amelia04072006 lubi tę wiadomość