X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Zeco kurwa???????? Wciskaj ja do srodka!!!!!!!
    no wlasnie to robie ;) czym wiecej krece tym lepiej leci :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:00

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o testy owu.. zeby niby po zaplodnieniu sa pozytywne caly czas to raczej to nie jest prawda.. ja nie wiedzac ze zostalam zaplodniona zrobilam test owu i wyszedl negatywny ..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    To jest mój trzeci cykl z czego jeden bezowulacyjny. I szczerze? Jak przychodzi @ to nie płacze, nie przeżywam i tylko na chwilę robi mi się smutno... I nie myślę, że mój mąż na mnie nie zasługuje tylko dlatego, że 3 miesiące się nie udało zajść w ciążę... Przychodzi @, przechodzę nad tym do porządku dziennego...
    Nie dziwie się dziewczynom, które starają się kilka lat, że przestają mieć nadzieje, że płaczą, że to ich zabija od środka....
    Płakać będę jak już rok będę się starać i nie będzie wychodzić.. Zwyczajnie nie mam takiego ciśnienia, że już musi być ciąża... Będzie jak przyjdzie na to czas...
    Ja też nie płaczę - tak dla jasności.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Jesli chodzi o testy owu.. zeby niby po zaplodnieniu sa pozytywne caly czas to raczej to nie jest prawda.. ja nie wiedzac ze zostalam zaplodniona zrobilam test owu i wyszedl negatywny ..
    Też tak myślę. :)

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robilam je w 8,9 i 13 dzien po owulacji bo nie bylam pewna ze wtedy wlasnie byla..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    Ja też nie płaczę - tak dla jasności.

A teraz to Ty wylewasz swoją frustracje na mnie... Nie mówiłam tu o Tobie tylko o ogóle kobiet tu na tym forum... Czytam i widzę..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie wierzę w teorię pozytywnych testów owu po zapłodnieniu, to znaczy wierzę o ile podobno HCG jest już na poziomie 10 bo wtedy krzyżują się te hormony czy jakoś tak, ale wtedy to już można zrobić betę lub czuły test ciążowy.

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    A teraz to Ty wylewasz swoją frustracje na mnie... Nie mówiłam tu o Tobie tylko o ogóle kobiet tu na tym forum... Czytam i widzę..
    Miałam wrażenie że o mnie ci chodzi...
    Nie płaczę, płakałam tylko po poronieniu, bo dla mnie to była strata (nie ważne że 5 tydzień!). A jeśli przychodzi @ to mam nadzieję na kolejny cykl i głowa do góry.

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    Wiesz co Asha? Ja rozumiem że ty jesteś w beznadziejnej sytuacji, długo się staracie, macie złe wyniki i tak dalej ale nie musisz wylewać na innych swojej frustracji.
    Tłumaczyłam już że nie chodzi o to że dziewczyna długo się stara ( 6 miesięcy ) tylko o to że poroniła, a po tym poronieniu nie zlecono jej żadnych badań tak jak i mi, a także o to że kolejne próby nie przynoszą żadnego rezultatu i lekarz kompletnie nic z tym nie zrobił ( dziewczyna zaszła w obie ciąże za pierwszym razem,a tu po poronieniu nic). Mi chociaż przepisała ten pieprzony Inofolik, a ona nie dostała nawet witamin! Ty powinnaś to zrozumieć najlepiej skoro tyle się starasz, a widzę że nie rozumiesz nic... Myślisz że jak tyle się starasz to masz prawo oceniać wszystkich w okół i jak ktoś stara się krócej od Ciebie to nie ma prawa narzekać, stresować się i analizować swojej sytuacji... Twoja jest beznadziejna, ok - jest mi z tego powodu przykro, bo dobrze wiesz że kibicowałam tobie jak i innym dziewczynom i trzymałam mocno kciuki za każdy twój cykl, ale zrobiłaś się strasznie cyniczna wobec innych, wiesz inni też mają uczucia, nie ważne czy starają się 3 miesiące czy 3 lata...

Masz prawo narzekac...oczywiscie, ze masz..tylko, ze ty narzekasz ( co ja rozumiem doskonale) a zaraz mowisz ze w dupie to masz i samasiebie oszukujesz...a tutaj to widac i nas nie oszukasz....samasiebie oszukujesz, my wiemy ze ci zalezy...tak samo jak nam mowilas ze juz nie bedziesz tutaj wchodzic...i nie mowie tego po to zebys nie wchodzila...tylko nie mow ze odpuscilas bo wcale nie odpuscilas...dlatego to wszystko mowie...zeby cie sprowokowac....zeby to wyciagnac z ciebie....bo to ze ci zalezy to my wszystkie widzimy...a ty nam probujesz wciskac co innego....a moze sobie nie wiem...w kazdym razie ciesze sie ze to powiedzialas nareszcie :-) caluje

mik82, Iza75 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest kilka teorii podwyzszonego LH ..i kazda z nich jest taknaprawde mozliwa..
    1. pcos
    2. pecherzyk LUF
    3. niedoczynnosci tarczycy
    4. choroby nadnerczy
    5. wczesna ciaza..poniewaz na poczatku hcg ma podobna strukture jak LH - jednak jest to mozliwe po zagniezdzeniu zarodka.. czyli mniej wiecej po min 4 dpo .. wtedy najwczsniej moze sie zagniezdzic..a raczej zaczac zagniezdzac ..

MalaCzarna lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam już że mam słabe nerwy. Choć dość determinacji żeby brnąć dalej w starania. Ale w starania, a nie znęcania się nad sobą. Liczenia, mierzenia, testowania, grzebania - tego już mam dość. Od przyszłego cyklu zamierzam tylko serduszkować. I w końcu zacząć żyć, życiem a nie ewentualną ciążą. W tym miesiącu już sporo postępów zrobiłam, jeśli nie uda się za kilka miesięcy - przebadam się i zacznę leczyć jeśli będą jakieś nieprawidłowości, trudno może stracę trochę czasu, ale przynajmniej odżyję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Masz prawo narzekac...oczywiscie, ze masz..tylko, ze ty narzekasz ( co ja rozumiem doskonale) a zaraz mowisz ze w dupie to masz i samasiebie oszukujesz...a tutaj to widac i nas nie oszukasz....samasiebie oszukujesz, my wiemy ze ci zalezy...tak samo jak nam mowilas ze juz nie bedziesz tutaj wchodzic...i nie mowie tego po to zebys nie wchodzila...tylko nie mow ze odpuscilas bo wcale nie odpuscilas...dlatego to wszystko mowie...zeby cie sprowokowac....zeby to wyciagnac z ciebie....bo to ze ci zalezy to my wszystkie widzimy...a ty nam probujesz wciskac co innego....a moze sobie nie wiem...w kazdym razie ciesze sie ze to powiedzialas nareszcie :-) caluje
    Nie pisałam nigdy że nie będę tu wchodzić, tylko że rzadziej.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    1. pcos
    2. pecherzyk LUF
    4. choroby nadnerczy
    5. wczesna ciaza..poniewaz na poczatku hcg ma podobna strukture jak LH - jednak jest to mozliwe po zagniezdzeniu zarodka.. czyli mniej wiecej po min 4 dpo .. wtedy najwczsniej moze sie zagniezdzic..a raczej zaczac zagniezdzac ..
    ania - jaka masz mace dla malza ? i jak dziala ?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala czarna jak dlamnie to po porstu wczesniejsze testy owu pokazywaly gotowosc..ale moz eorganizm sie rozmyslil a ouwlke jak dla mne mialas 16 dc lub 17

MalaCzarna, gigsa lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    1. pcos
    2. pecherzyk LUF
    4. choroby nadnerczy
    Dziękuję. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    mala czarna jak dlamnie to po porstu wczesniejsze testy owu pokazywaly gotowosc..ale moz eorganizm sie rozmyslil a ouwlke jak dla mne mialas 16 dc lub 17
    Możliwe. :) Dziękuję. :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ania - jaka masz mace dla malza ? i jak dziala ?
    moj bral taka
    http://sklep.poradnia.pl/maca-80-kaps..html?gclid=CPvzva7l9MACFULmwgodvTQAVg

jelsi chodzi o dzialani e.. to mojemu poprawila sie obj nasienia po niej.. ogolnie organizmdobrze funkjonowal tzn nie byl oslabiony,mil wiecej energii mial wieksza ochote na sex :)

amelia04072006 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 22 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ja w bezowulacyjnym mialam wszystko- sluz gites , szyja gites, testow narobilam w ch... ,wszystkie pozytywne, ale tempki nie bylo. wiec nie rozumiem skad wiesz kiedy miala owu?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nigdy też nie napisałam że mi nie zależy. Cholernie zależy to oczywiste - przecież świadomie staram się o dziecko, wiem czego chcę i co robię. Ale odpuściłam na prawdę i zamierzam jeszcze bardziej odpuścić, ponieważ uważam że ten cały stres czy tempka wzrośnie czy nie itd. to tylko zaburza pracę hormonów przez co albo do niczego nie dojdzie, ale skończy się źle...

Wysłany: 22 września 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    moj bral taka
    http://sklep.poradnia.pl/maca-80-kaps..html?gclid=CPvzva7l9MACFULmwgodvTQAVg

jelsi chodzi o dzialani e.. to mojemu poprawila sie obj nasienia po niej.. ogolnie organizmdobrze funkjonowal tzn nie byl oslabiony,mil wiecej energii mial wieksza ochote na sex :)
    kurcze wlasnie dlatego ze moj malz sie wypalil zakupie mu mace . poniewaz ja macy nie moge brac bo ma testosterona a ja go mam za duzo to zamowilam se donga. bedzie sie dzialo cholera :D
    musze poczytac :) dzia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:14

Asha, Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

‹‹ 1177 1178 1179 1180 1181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ