Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:To jest mój trzeci cykl z czego jeden bezowulacyjny. I szczerze? Jak przychodzi @ to nie płacze, nie przeżywam i tylko na chwilę robi mi się smutno... I nie myślę, że mój mąż na mnie nie zasługuje tylko dlatego, że 3 miesiące się nie udało zajść w ciążę... Przychodzi @, przechodzę nad tym do porządku dziennego...
Nie dziwie się dziewczynom, które starają się kilka lat, że przestają mieć nadzieje, że płaczą, że to ich zabija od środka....
Płakać będę jak już rok będę się starać i nie będzie wychodzić.. Zwyczajnie nie mam takiego ciśnienia, że już musi być ciąża... Będzie jak przyjdzie na to czas... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też nie wierzę w teorię pozytywnych testów owu po zapłodnieniu, to znaczy wierzę o ile podobno HCG jest już na poziomie 10 bo wtedy krzyżują się te hormony czy jakoś tak, ale wtedy to już można zrobić betę lub czuły test ciążowy.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:A teraz to Ty wylewasz swoją frustracje na mnie... Nie mówiłam tu o Tobie tylko o ogóle kobiet tu na tym forum... Czytam i widzę..
Nie płaczę, płakałam tylko po poronieniu, bo dla mnie to była strata (nie ważne że 5 tydzień!). A jeśli przychodzi @ to mam nadzieję na kolejny cykl i głowa do góry. -
MalaCzarna wrote:Wiesz co Asha? Ja rozumiem że ty jesteś w beznadziejnej sytuacji, długo się staracie, macie złe wyniki i tak dalej ale nie musisz wylewać na innych swojej frustracji.
Tłumaczyłam już że nie chodzi o to że dziewczyna długo się stara ( 6 miesięcy ) tylko o to że poroniła, a po tym poronieniu nie zlecono jej żadnych badań tak jak i mi, a także o to że kolejne próby nie przynoszą żadnego rezultatu i lekarz kompletnie nic z tym nie zrobił ( dziewczyna zaszła w obie ciąże za pierwszym razem,a tu po poronieniu nic). Mi chociaż przepisała ten pieprzony Inofolik, a ona nie dostała nawet witamin! Ty powinnaś to zrozumieć najlepiej skoro tyle się starasz, a widzę że nie rozumiesz nic... Myślisz że jak tyle się starasz to masz prawo oceniać wszystkich w okół i jak ktoś stara się krócej od Ciebie to nie ma prawa narzekać, stresować się i analizować swojej sytuacji... Twoja jest beznadziejna, ok - jest mi z tego powodu przykro, bo dobrze wiesz że kibicowałam tobie jak i innym dziewczynom i trzymałam mocno kciuki za każdy twój cykl, ale zrobiłaś się strasznie cyniczna wobec innych, wiesz inni też mają uczucia, nie ważne czy starają się 3 miesiące czy 3 lata...
Masz prawo narzekac...oczywiscie, ze masz..tylko, ze ty narzekasz ( co ja rozumiem doskonale) a zaraz mowisz ze w dupie to masz i samasiebie oszukujesz...a tutaj to widac i nas nie oszukasz....samasiebie oszukujesz, my wiemy ze ci zalezy...tak samo jak nam mowilas ze juz nie bedziesz tutaj wchodzic...i nie mowie tego po to zebys nie wchodzila...tylko nie mow ze odpuscilas bo wcale nie odpuscilas...dlatego to wszystko mowie...zeby cie sprowokowac....zeby to wyciagnac z ciebie....bo to ze ci zalezy to my wszystkie widzimy...a ty nam probujesz wciskac co innego....a moze sobie nie wiem...w kazdym razie ciesze sie ze to powiedzialas nareszciecaluje
mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
jest kilka teorii podwyzszonego LH ..i kazda z nich jest taknaprawde mozliwa..
1. pcos
2. pecherzyk LUF
3. niedoczynnosci tarczycy
4. choroby nadnerczy
5. wczesna ciaza..poniewaz na poczatku hcg ma podobna strukture jak LH - jednak jest to mozliwe po zagniezdzeniu zarodka.. czyli mniej wiecej po min 4 dpo .. wtedy najwczsniej moze sie zagniezdzic..a raczej zaczac zagniezdzac ..MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapisałam już że mam słabe nerwy. Choć dość determinacji żeby brnąć dalej w starania. Ale w starania, a nie znęcania się nad sobą. Liczenia, mierzenia, testowania, grzebania - tego już mam dość. Od przyszłego cyklu zamierzam tylko serduszkować. I w końcu zacząć żyć, życiem a nie ewentualną ciążą. W tym miesiącu już sporo postępów zrobiłam, jeśli nie uda się za kilka miesięcy - przebadam się i zacznę leczyć jeśli będą jakieś nieprawidłowości, trudno może stracę trochę czasu, ale przynajmniej odżyję...
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Masz prawo narzekac...oczywiscie, ze masz..tylko, ze ty narzekasz ( co ja rozumiem doskonale) a zaraz mowisz ze w dupie to masz i samasiebie oszukujesz...a tutaj to widac i nas nie oszukasz....samasiebie oszukujesz, my wiemy ze ci zalezy...tak samo jak nam mowilas ze juz nie bedziesz tutaj wchodzic...i nie mowie tego po to zebys nie wchodzila...tylko nie mow ze odpuscilas bo wcale nie odpuscilas...dlatego to wszystko mowie...zeby cie sprowokowac....zeby to wyciagnac z ciebie....bo to ze ci zalezy to my wszystkie widzimy...a ty nam probujesz wciskac co innego....a moze sobie nie wiem...w kazdym razie ciesze sie ze to powiedzialas nareszcie
caluje
-
Ania_84 wrote:jest kilka teorii podwyzszonego LH ..i kazda z nich jest taknaprawde mozliwa..
1. pcos
2. pecherzyk LUF
4. choroby nadnerczy
5. wczesna ciaza..poniewaz na poczatku hcg ma podobna strukture jak LH - jednak jest to mozliwe po zagniezdzeniu zarodka.. czyli mniej wiecej po min 4 dpo .. wtedy najwczsniej moze sie zagniezdzic..a raczej zaczac zagniezdzac ..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mala czarna jak dlamnie to po porstu wczesniejsze testy owu pokazywaly gotowosc..ale moz eorganizm sie rozmyslil a ouwlke jak dla mne mialas 16 dc lub 17
MalaCzarna, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:jest kilka teorii podwyzszonego LH ..i kazda z nich jest taknaprawde mozliwa..
1. pcos
2. pecherzyk LUF
4. choroby nadnerczy
5. wczesna ciaza..poniewaz na poczatku hcg ma podobna strukture jak LH - jednak jest to mozliwe po zagniezdzeniu zarodka.. czyli mniej wiecej po min 4 dpo .. wtedy najwczsniej moze sie zagniezdzic..a raczej zaczac zagniezdzac .. -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ania - jaka masz mace dla malza ? i jak dziala ?
http://sklep.poradnia.pl/maca-80-kaps..html?gclid=CPvzva7l9MACFULmwgodvTQAVg
jelsi chodzi o dzialani e.. to mojemu poprawila sie obj nasienia po niej.. ogolnie organizmdobrze funkjonowal tzn nie byl oslabiony,mil wiecej energii mial wieksza ochote na sex
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:mala czarna jak dlamnie to po porstu wczesniejsze testy owu pokazywaly gotowosc..ale moz eorganizm sie rozmyslil a ouwlke jak dla mne mialas 16 dc lub 17
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Masz prawo narzekac...oczywiscie, ze masz..tylko, ze ty narzekasz ( co ja rozumiem doskonale) a zaraz mowisz ze w dupie to masz i samasiebie oszukujesz...a tutaj to widac i nas nie oszukasz....samasiebie oszukujesz, my wiemy ze ci zalezy...tak samo jak nam mowilas ze juz nie bedziesz tutaj wchodzic...i nie mowie tego po to zebys nie wchodzila...tylko nie mow ze odpuscilas bo wcale nie odpuscilas...dlatego to wszystko mowie...zeby cie sprowokowac....zeby to wyciagnac z ciebie....bo to ze ci zalezy to my wszystkie widzimy...a ty nam probujesz wciskac co innego....a moze sobie nie wiem...w kazdym razie ciesze sie ze to powiedzialas nareszcie
caluje
-
Ania_84 wrote:moj bral taka
http://sklep.poradnia.pl/maca-80-kaps..html?gclid=CPvzva7l9MACFULmwgodvTQAVg
jelsi chodzi o dzialani e.. to mojemu poprawila sie obj nasienia po niej.. ogolnie organizmdobrze funkjonowal tzn nie byl oslabiony,mil wiecej energii mial wieksza ochote na sex
musze poczytacdzia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:14
Asha, Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość