Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Ja tam wole mierzyć i grzebać, bo to mi daje jakieś wskazówki. Tak jak Amelia napisała. Wiem kiedy mniej więcej mam dni płodne itd. Gdybym kierowała się tylko wskazówkami gina ( owu 14 dnia cyklu ) to pewnie kilka lat bym się starała nadal nieświadoma, że owu np. lubi się przesuwać.
To forum i wasze rady są dla mnie naprawdę cenne i pomocne. Buzi:*
Ja tam tez zaluje ze nie zaczelam wczesniej a szczegolnie wtedy jak zaszlam to bym widziala roznice miedzy normalnym cyklem a ciazowymgigsa lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ja tam wole mierzyć i grzebać, bo to mi daje jakieś wskazówki. Tak jak Amelia napisała. Wiem kiedy mniej więcej mam dni płodne itd. Gdybym kierowała się tylko wskazówkami gina ( owu 14 dnia cyklu ) to pewnie kilka lat bym się starała nadal nieświadoma, że owu np. lubi się przesuwać.
To forum i wasze rady są dla mnie naprawdę cenne i pomocne. Buzi:*
-
MalaCzarna wrote:A ja właśnie dlatego że staram się tak krótko na razie wrzucam na luz, może odstresowanie przyniesie skutek, a jeśli nie to za kilka miesięcy zrobię kompleks badań hormonalnych i się okaże co nie gra. Dzięki Amelia, mam nadzieję że jak wyleczysz to dziadostwo to w końcu zajdziesz w upragnioną ciąże. Przesyłam wszystkim buziaki! Nie wrócę tutaj więc życzę zieloności!
amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
To ja na razie pominę tego doga i mace, może kiedyś spróbuję. W następnym cyklu zaczynam jechać z inofolicem
Już czekam na nowy cykl, bo chce wiedzieć czy u mnie coś zdziała.Ania_84, amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:To ja na razie pominę tego doga i mace, może kiedyś spróbuję. W następnym cyklu zaczynam jechać z inofolicem
Już czekam na nowy cykl, bo chce wiedzieć czy u mnie coś zdziała.amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wlasnie o to chodzi. gdyby nie trafila tutaj bylabym nadal w polu i plakala nad kazda @
to tak jak ja
-
Ja tam uwazam ze kazda z nas ma jakis swoj planik
czy to z mierzeniem czy to bez..
kilka razy podchodzilam do tego zeby nie mierzyc ale jakos pozniej i tak wracalam.. i mimo iz lekarze nie daja nam szans gdzies co cykl pojawia sie jakas iskierka nadziei ze moze akurat ..
czy mierzenie mi cos pomoglo.. na poczatku raczej nie ..dlatego ze zawsze sie stresowalam czemu nie rosnie czemu niemaleje czemu nie ma spadku ;P
teraz po porstu pomaga mi w tym ze wiem np aa za jakies 2-3 dni bedzie @
a mierzyc lubiemoj sie smieje ze rpzynajmenikj codzien mam cos miedzy nogami
gigsa, Asha, Iza75, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Następny cykl to za rok:-)
I jeszcze 17 testów ciążowych z allegro i dwa od koleżankiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:40
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Chyba nie, bo nic nie czuje żeby było inne niż zawsze. Ale miło by było żeby mnie fasol wziął z zaskoczenia. Ale co ja bym wtedy zrobiła z inofolicem, 300 tabletkami wiesiołka i nową porcją kwasu foliowego. Choć ten ostatni to chyba tez się bierze na początku ciąży, wiec się nie przeterminuje jak coś.
I jeszcze 17 testów ciążowych z allegro i dwa od koleżankigigsa lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Chyba nie, bo nic nie czuje żeby było inne niż zawsze. Ale miło by było żeby mnie fasol wziął z zaskoczenia. Ale co ja bym wtedy zrobiła z inofolicem, 300 tabletkami wiesiołka i nową porcją kwasu foliowego. Choć ten ostatni to chyba tez się bierze na początku ciąży, wiec się nie przeterminuje jak coś.
I jeszcze 17 testów ciążowych z allegro i dwa od koleżanki -
gigsa wrote:To się porycze z radości
ale tylkoz radosci
amelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość
-
nie bo mial dosc ostre problemy z zoladkiem
a i tak teraz bierze duzo lekow.. wiec nie chcemy obciazac ..
bierze androvit w zestawie z innymi hormonamiwiec poki co tyle styknie
zobaczymy co tam wtdy wyjdzie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie bo mial dosc ostre problemy z zoladkiem
a i tak teraz bierze duzo lekow.. wiec nie chcemy obciazac ..
bierze androvit w zestawie z innymi hormonamiwiec poki co tyle styknie
zobaczymy co tam wtdy wyjdzie
Ania_84 lubi tę wiadomość