Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No to ci powiem kochanaze macie bardzo dobra opieke w porownaniu z tym co ja mam tutaj hahahah doceniaj i sie ciesz
ja mimo wszystko i tak mam wieksze zaufanie do polskiego lekarza. Wiadomo zalezy na kogo sie trafi, ale z tego co slyszalam tutaj co sie dzieje to masakra. Szczególnie u nas w miescie w NOrwegii wedlug opini i danych sa 2 najgorsze szpitale gdzie najwiecej dzieci rodzi sie chorych, bo opieka nie ma doswiadczenia z odbieraniem porodu
-
usia89 wrote:ja mimo wszystko i tak mam wieksze zaufanie do polskiego lekarza. Wiadomo zalezy na kogo sie trafi, ale z tego co slyszalam tutaj co sie dzieje to masakra. Szczególnie u nas w miescie w NOrwegii wedlug opini i danych sa 2 najgorsze szpitale gdzie najwiecej dzieci rodzi sie chorych, bo opieka nie ma doswiadczenia z odbieraniem porodu
Nooooo co do pl lekarzy to tez bym nie byla taka patriotka do konca...bo jakbym sie nie skonsultowala z innym lekarzem to koles by mi zdrowa ciaze usunal, wiec tez trzeba uwazacamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
usia89 wrote:ja mimo wszystko i tak mam wieksze zaufanie do polskiego lekarza. Wiadomo zalezy na kogo sie trafi, ale z tego co slyszalam tutaj co sie dzieje to masakra. Szczególnie u nas w miescie w NOrwegii wedlug opini i danych sa 2 najgorsze szpitale gdzie najwiecej dzieci rodzi sie chorych, bo opieka nie ma doswiadczenia z odbieraniem porodu
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość