Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha po pierwsze macie plemniki .. i to jest wasza sila... walczcie bojest o co..wiem ze to dobija brak mozliwosci ..srddokow .. i wyczerpanie psychiczne.. jelsi trzeba odpocznijcie.
wykrzycz jesli ci to pomoze.. ale nie poddawaj sie na koniec..
jest tu stadko osob ktore Wam kibicuja..wysluchaja kiedy trzeba .. i opierdola jak trzeba
jesli chcesz dam ci namiar na naszego urologa ktory po wyslaniu wynikow naprawde oceni jakie macie sznase
my tak zaczelismy w sumie z nim przygodepisalam do niego na naszym bocianie .. i facet naprawde rzeczowo nam odpowiadal
i to po 2 dniach max
Amlia .. łoooo to ja musze czesciej prosic o pocieszenie mojego moze jakis sie wyuska plemnior ;PIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha po pierwsze macie plemniki .. i to jest wasza sila... walczcie bojest o co..wiem ze to dobija brak mozliwosci ..srddokow .. i wyczerpanie psychiczne.. jelsi trzeba odpocznijcie.
wykrzycz jesli ci to pomoze.. ale nie poddawaj sie na koniec..
jest tu stadko osob ktore Wam kibicuja..wysluchaja kiedy trzeba .. i opierdola jak trzeba
jesli chcesz dam ci namiar na naszego urologa ktory po wyslaniu wynikow naprawde oceni jakie macie sznase
my tak zaczelismy w sumie z nim przygodepisalam do niego na naszym bocianie .. i facet naprawde rzeczowo nam odpowiadal
i to po 2 dniach max
Amlia .. łoooo to ja musze czesciej prosic o pocieszenie mojego moze jakis sie wyuska plemnior ;PAnia_84 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale koniecznie w okolicy owulacji
a 18 dc to nasza rocznica
wiec ten teges wydusze ile sie da
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja mam owolke okolo19 dc
a 18 dc to nasza rocznica
wiec ten teges wydusze ile sie da
patrz jak miło , cóz za zbieg okolicznosci
.jak zapomni to zrob awanture a on w nagrode da ci cala kupe plemnikow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:18
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:
patrz jak miło , cuz za zbieg okolicznosci
.jak zapomni to zrob awanture a on w nagrode da ci cala kupe plemnikow
-
amelia04072006 wrote:to zrob mu awanture, ze pomieta, bo chcialsc zrobic mu awanture, ze nie pamieta
-
amelia04072006 wrote:cholera. znowu trza czekac a powiedziala kiedy sie zorientuje?
Mowila ze da mi odpowiedz jak najszybciej sie da.. ja jej powiedzialam ze planuje przeprowadzke za miesiac albo dwa wiec jak teraz niw beda potrzebowac to moze za miesiac bedajestem dobrej mysli.. chociaz nic mi nie wychodzi wiec nie wiem..