Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Nie jeszcze.. chce najpierw ogarnac sobie mieszkanie pracy i wszystko zeby widzieli ze mimo wszystko sobie radze.. zeby nie mysleli ze bede liczyc tylko na nich.. mamie chce powiedziec najpierw.. ale co juz sie zbiwram do powiedzenia to wymiekam..
dopiero jak usg zobaczyl
Twarda jestes bo gdyby moja mami zyla to chyba by sie dowiedziala wczesniej niz mazja z nia mialam wyjatkowe kontakty i straszliwie przezylam jej smierc.
-
amelia04072006 wrote:zaczekaj i zrob bete, bedzie szybciej i pewniej
A jezeli faktycznie cos jest na rzeczy to lot moglby zaszkodzic ?
Kilka dni mnie bolal brzuch niczym jak na okres ale byl o wiele slabszy i chwilowy. Piersi nie czuje w ogole. Dzisiaj czuje lekkie bóle w podbrzuszu ale to nie jest to co zawsze było co miesiac, a od 2 dni mam gorycz w buzi. Nie wiem czy nie poprosze meza zeby kupił test jak skonczy prace -
amelia04072006 wrote:łoooo ja tez to mam, normalnie moj maz jest w tedy zajebsity i wlacza mi sie chcica
myslalam ze jestem nienormalna
-
usia89 wrote:A jezeli faktycznie cos jest na rzeczy to lot moglby zaszkodzic ?
Kilka dni mnie bolal brzuch niczym jak na okres ale byl o wiele slabszy i chwilowy. Piersi nie czuje w ogole. Dzisiaj czuje lekkie bóle w podbrzuszu ale to nie jest to co zawsze było co miesiac, a od 2 dni mam gorycz w buzi. Nie wiem czy nie poprosze meza zeby kupił test jak skonczy pracejak ciaza zdrowa to lot jej nie zaszkodzi
mik82 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Mama nie zyje a tata mi nie uwierzyl
dopiero jak usg zobaczyl
Twarda jestes bo gdyby moja mami zyla to chyba by sie dowiedziala wczesniej niz mazja z nia mialam wyjatkowe kontakty i straszliwie przezylam jej smierc.
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
usia89 wrote:A jezeli faktycznie cos jest na rzeczy to lot moglby zaszkodzic ?
Kilka dni mnie bolal brzuch niczym jak na okres ale byl o wiele slabszy i chwilowy. Piersi nie czuje w ogole. Dzisiaj czuje lekkie bóle w podbrzuszu ale to nie jest to co zawsze było co miesiac, a od 2 dni mam gorycz w buzi. Nie wiem czy nie poprosze meza zeby kupił test jak skonczy prace -
Moi rodzice nie beda sie cieszyc z tego ze zostane samotna matka gdzie jeszcze studia chcialam robic.. a tu nie ma jak.. bede matka i ojcem.. do tego z facetem ktoryego nienawidza.. uwazaja ze zasluguje na kogos lwpszego - i maja racje.. zostawil mnie skurwiel i nie interesuje go dziecko ktore powstalo swiadomie!!
-
amelia04072006 wrote:to nie jest wielogodzinny lot wiec nic sie nie stanie, . mozesz sprawdzic przeciez to duzo nie kosztuje. jak sie okaze pozytywny to odwolasz lot ?
Lot 2 h i pozniej 2 h w aucie. Problem w tym ze nie moge odwołac bo w sobote mam zostac drugi raz chrzestna -
Rudzia wrote:Moi rodzice nie beda sie cieszyc z tego ze zostane samotna matka gdzie jeszcze studia chcialam robic.. a tu nie ma jak.. bede matka i ojcem.. do tego z facetem ktoryego nienawidza.. uwazaja ze zasluguje na kogos lwpszego - i maja racje.. zostawil mnie skurwiel i nie interesuje go dziecko ktore powstalo swiadomie!!
mik82, Rudzia lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jak tylko chodzi w tych spodniach to nic nie teges ale jak sie wezmie do pracy to ło matko
wtedy to ja szaleje zanim - dosłownie. ciasteczko
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Moi rodzice nie beda sie cieszyc z tego ze zostane samotna matka gdzie jeszcze studia chcialam robic.. a tu nie ma jak.. bede matka i ojcem.. do tego z facetem ktoryego nienawidza.. uwazaja ze zasluguje na kogos lwpszego - i maja racje.. zostawil mnie skurwiel i nie interesuje go dziecko ktore powstalo swiadomie!!
Rudzia, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
A nie mowilam Wam co zrobilam z jego mieszkaniem
wypowiedzialam ale do grudnia trzeba za nie placic, dogadalam sie z kolesiem ktoremu qynajmuje je i bedzie mieszkal tam do grudnia
co oznacza ze noe musze za nie placic i bede mogla teoche odlozyc kasy
mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A nie mowilam Wam co zrobilam z jego mieszkaniem
wypowiedzialam ale do grudnia trzeba za nie placic, dogadalam sie z kolesiem ktoremu qynajmuje je i bedzie mieszkal tam do grudnia
co oznacza ze noe musze za nie placic i bede mogla teoche odlozyc kasy
. przedtem zadzily toba emocje- ciaza i ten kretyn. teraz zaczelas dzialac i sa efekty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:54
Rudzia, mik82 lubią tę wiadomość